A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини освіти та культури

Лідер читання у бібліотеці Слобідки-Гуменецької

Конкурс "Лідер читання" зібрав у стінах Слобідко-Гуменецької бібліотеки книголюбів. Для участі у конкурсі учасникам необхідно було долучитися до програми читання у літній період. Діти активно змагалися за звання читацького лідера, відповідаючи на запитання вікторин.

11:55:23 26.07.2018

Сахкамінь святкує День рідного селища

Села, як і люди, мають свої біографії. У кожного вона своя-неповторна. В Гуменецькій громаді розташоване мальовниче село, яке зветься Cахкамінь. Це село за географічними даними невелике, але для багатьох воно – маленька Батьківщина.

09:42:08 14.07.2018

Вітаємо з присвоєнням почесного звання!

Вітаємо з присвоєнням почесного звання «народний аматорський» вокальному колективу «Заграва» Нігинського СБК (керівник Ківерчук Л.В.) та підтвердженням почесного звання «народний аматорський» жіночому вокальному ансамблю «Подолянки» Гуменецького СБК (керівник Ківерчук Л.В.)

19:04:50 09.07.2018

Оголошення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення

Відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради у відповідності до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення про оренду комунального майна Гуменецької об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням восьмої сесії VІІ скликання № 6 від 13.05.2016 зі змінами внесеними рішенням дванадцятої (позачергової) сесії VII скликання від 11.10.2016 № 17, оголошує про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення, що знаходяться в оперативному управлінні відділу, а саме:

18:54:38 09.07.2018

Світ як казка (с. Залісся Друге)

Хто з нас не починав своєї мандрівки в життя саме з простої, але дивовижно багатої казки. Казка дає нами ключ до розуміння багатьох таємниць. Її доступність, простота допомогли донести до нас глибоку мудрість народу. Вона вчить нас відрізняти хороше від поганого, поважати добро, правду і боротися зі злом і кривдою. А ще у казки щасливий кінець.

13:13:05 01.07.2018

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

Керуючись законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», відповідно до рішення тридцять п’ятої сесії VІІ скликання від 08 червня 2018 року № 12 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Гуменецької сільської ради», на підставі наказу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради від 15.06.2018 року № 206-но „Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Колубаївського НВК у складі ЗОШ І-ІІ ступенів та ДНЗ” оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Колубаївського навчально-виховного комплексу у складі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради

14:50:11 17.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано