A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Серпнева колегія відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради

Дата: 30.08.2018 16:06
Кількість переглядів: 1183

Фото без опису

29 серпня 2018 року відбулося засідання колегії відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Розпочала засідання секретар Гуменецької сільської ради Слободян Л.М. зі слів привітання освітян з початком нового навчального року.

Продовжила колегію начальник відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради Срібняк Л.О. з доповіддю „Про підсумки 2017/2018 н.р. та основні завдання на 2018/2019 н.р.”. Лілія Олексіївна акцентувала увагу на пріоритетних завданнях Нової української школи, на проблемі співпраці закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти та ін.

Практичним досвідом із проблеми співпраці закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти поділилася керівник Голосківського закладу дошкільної освіти „Берізка” Люзняк Л.І.

Директор Нігинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Помазан Г.Є. розповіла про втілення в життя Нової української школи та створення необхідного освітнього середовища для учнів 1 класу, зокрема в Нігинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Пазюк Л.О., керівник Гуменецького НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія”, яка була учасником Всеукраїнської серпневої конференції, висвітлила „ключові новації в освіті”.

Про вжиті заходи щодо покращення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти та залучення позабюджетних коштів поділилася директор Колубаївського НВК у складі ЗОШ І-ІІ ступенів та ДНЗ Макар С.В.

З питаннями підвезення учнів до шкіл та організацією харчування в закладах освіти ознайомила головний спеціаліст відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради Колісник В.В.

Завершилась колегія активним обговорення основних питань.

Бажаємо усім успішного навчального року та творчих здобутків на освітянській ниві!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано