A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини освіти та культури

ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

9 вересня 2022 року в рамках Всеукраїнського забігу "ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ", який присвячений Дню пам'яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради та вчителі фізичної культури долучилися до патріотичного забігу в пам'ять про загиблих воїнів.

11:10:11 12.09.2022

Спроможна школа для кращих результатів

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» - це можливість створити безпечне та комфортне середовище для усіх учасників освітнього процесу.

15:25:57 14.01.2022

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», проводиться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища” містобудівної документації, а саме: «Детальний план території для будівництва закладу загальної середньої освіти Голосківської ЗОШ I-III ступенів Гуменецької сільської ради Кам`янець-Подільського району Хмельницької області».

08:05:45 21.10.2021

Свято сіл Супрунківці і Тернавка

26 вересня у селі Супрунківці відбувся концерт до Дня сіл Супрунківці і Тернавка. В концерті взяли участь місцеві аматори сцени та колективи з сіл Гуменецької громади.

08:17:59 02.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано