A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З вірою у Перемогу!

Дата: 05.01.2024 15:55
Кількість переглядів: 172

З 24-го лютого 2022 року наша країна проживає в стані війни. Початок військової агресії росії проти України суттєво змінив усі наші плани та пріоритети.

Тож, зусилля нашої Гуменецької територіальної громади в основному були зосереджені на допомозі військовим та їх родинам, а також внутрішньо переміщеним особам.

Перший виклик – це прийом людей, які приїжджали до нашої громади з регіонів, де велися бойові дії. З метою належної організації цієї роботи було організовано цілодобове чергування працівників сільської ради. Відбувався цілодобовий прийом внутрішньо переміщених осіб з їх реєстрацією відповідно до чинного законодавства та подальшим поселенням тих, хто цього потребував. Крім поселення, з перших днів ми забезпечили людей харчуванням за кошти громади, власні кошти Голови сільської ради та працівників бюджетних сфер.

Гуменецька територіальна громада, одна із перших, хто підтримав наших воїнів та забезпечував усім необхідним, за що неодноразово були нагороджені відзнаками, грамотами та подяками. Це нагороди спільні усіх тих, хто приймає участь у допомозі нашим захисникам, які оберігають наш спокій.

Так, з початку війни спільно з депутатським корпусом, виконавчим комітетом, старостами, керівниками підприємств та підприємцями, працівниками сільської ради, освіти, культури, медицини, небайдужими жителями нашої громади було закуплено та відправлено на лінію фронту тепловізори, тактичне взуття, форму, бронежилети, каски та інше необхідне військове спорядження. Разом з тим, постійно передаються продукти харчування, засоби гігієни та речі першої необхідності.

Щиро дякуємо усім за допомогу! Зараз ми усі згуртовані як ніколи. Ми вкотре показали, що Гуменецька територіальна громада завжди готова допомагати. Нехай зроблені нами добрі справи сприяють наближенню миру на нашій землі! З такою силою та підтримкою ми обов’язково переможемо!

З вірою у перемогу! Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано