A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Допомога малозабезпеченим та багатодітним

Дата: 27.09.2017 14:42
Кількість переглядів: 1067

З ініціативи голови Гуменецької сільської ради та за підтримки депутатського корпусу Гуменецької ОТГ, Гуменецьким територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання малозабезпечених та багатодітних сімей, які проживають у с. Гуменці, с. Вербка, с. Супрунківці, с. Абрикосівка та с. Колубаївці.

Згідно з результатами актів обстеження була виявлена потреба у забезпеченні ліжками та постільними комплектами такі сім’ї в кількості 24 ліжка та постільних комплектів.

Фото без опису

Відділом соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Гуменецького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було проведено доставку ліжок та постільних комплектів у сім’ї, які цього потребували.

На даний час продовжується обстеження матеріально-побутових умов проживання малозабезпечених та багатодітних сімей в інших селах Гуменецької ОТГ. У разі виявлення таких потреб дані сім’ї будуть забезпеченні належним інвентарем.

Фото без опису

Читати статтю  Свято села Улянівка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано