A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День працівника соціальної сфери

Дата: 06.11.2017 22:56
Кількість переглядів: 3297

у Гуменцях, Голоскові, Великозаліссі, Нігині, Заліссі Другому

03 листопада у Гуменецькому сільському будинку культури відбулись урочистості з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери.

Учасників зустрічі привітали: від імені голови Гуменецької сільської ради Абдулкадирової Інни Григорівни начальник загального відділу Михайло Вікторович Валяровський, директор комунальної установи „Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Шевчук Ольга Миколаївна.
У своїх зверненнях виступаючі відмітили, що відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка жителів громади за працю працівникам соціальної сфери, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. Працівники соціальної сфери щоденно піклуються про ветеранів війни та праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації соціальної політики сільської ради та держави, в центрі якої є людина.
Іменинників свята урочисто вітали учасники художньої самодіяльності Гуменецької об’єднаної територіальної громади. На адресу працівників соціальної сфери прозвучали щирі слова вдячності за їх добрі діла, великі серця та милосердні серця.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

В день працівника соціальної сфери, в селі Голосків приймає поздоровлення дуже чуйна і трудолюбива людина: людина, яка фанатично віддана роботі, для якої її підопічні є її гордістю. Це – Дзюба Олена Василівна. Вона годинами може розповідати про своїх стареньких, про їх буття, про їх нелегку долю. В день її професійного свята, ми чекали на неї, щоб поздоровити – Олена Василівна затримувалась. Виявилось, одній із хворих, яку вона опікує, треба було утеплити вікна в будинку. Взявши на допомогу сина, вони надали допомогу людині, якій це було потрібно.

Дзюба Олена Василівна є професіоналом, який готовий простягнути руку допомоги всім, хто цього потребує.

День соціального працівника є доказом того, що держава високо оцінює роль працівників, які щодня забезпечують соціальний захист.

Фото без опису Фото без опису

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки по службовому обов’язку, але і по велінню совісті і заклику душі.

З цієї нагоди староста села В. М. Чистяк спільно з працівниками культури с.Великозалісся привітали соціального працівника села Тімакіну Н. М. з професійним святом. До привітання приєдналися учасники художньої самодіяльності СБК, які подарували вітальні слова та щиру пісню.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

5 листопада працівники Нігинського сільського будинку культури завітали до Оксани Миколаївни, соціального працівника, привітавши її з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.

Працівники соціальної сфери не лише виконують свої професійні обов’язки, вони здійснюють місію добра, милосердя, подекуди й порятунку. І саме від Вас, Оксано Миколаївно, залежить довіра наших громадян до держави. Висока оцінка вашої ролі в системі державного управління і створення добробуту для українців – беззаперечна! Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливіші завдання, які ви виконуєте.

Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у Вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та й всього українського народу!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Соціальна праця скромна і нелегка, але сповнена високого гуманізму, милосердя, душевного тепла. Суспільство змінюється, але співчуття і любов до ближнього залишається нормою нашого життя, надійною опорою для тих, хто потребує милосердя і допомоги.

З нагоди професійного свята у Заліссі Другому вітали працівників комунальної установи «Гуменецький ТЦСО».

Фото без опису


Читати статтю Вечір спогадів "А роки летять..." (с-ще Сахкамінь)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано