A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

48 сесія VIII скликання 14.03.2024

Дата: 14.03.2024 09:30
Кількість переглядів: 42

Перелік рішень
сорок восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 14 березня 2024 року

Рішення 1 Про внесення змін до бюджету Гуменецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
Рішення 2 Про затвердження Положення комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» у новій редакції.
Рішення 3 Про створення відділу з питань економічної, ветеранської політики, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Гуменецької сільської ради та затвердження його Положення.
Рішення 4 Про створення відділу програмного та технічного забезпечення Гуменецької сільської ради та затвердження його Положення.
Рішення 5 Про внесення змін до Програми забезпечення національної безпеки на території Гуменецької сільської територіальної громади в умовах воєнного стану на 2022-2024 роки.
Рішення 6 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 7 Про відмову у задоволенні клопотання.
Рішення 8 Про відмову у наданні згоди на передачу комплексу будівель у державну власність.
Рішення 9 Про затвердження проекту землеустрою, надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822485400:02:005:0001 в оренду та визнання рішення сесії таким, що втратило чинність.
Рішення 10 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Білоусу Валерію Васильовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Брайчевській Емілії Броніславівні.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лугач Галині Володимирівні.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Присяжнюк Наталії Володимирівні.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
Рішення 16 Про внесення змін до рішення сорок п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 21.12.2023 року №3.
Рішення 17 Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Гуменецької сільської ради у новій редакції.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано