A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

47 сесія VIII скликання 15.02.2024

Дата: 15.02.2024 14:34
Кількість переглядів: 40

Перелік рішень
сорок сьомої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 15 лютого 2024 року

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за 2023 рік.
Рішення 2 Про внесення змін до бюджету Гуменецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
Рішення 3 Звіт сільського голови про роботу Гуменецької сільської ради за 2023 рік.
Рішення 4 Звіт про роботу старости Абрикосівського старостинського округу Костовської Оксани Миколаївни.
Рішення 5 Звіт про роботу старости Великозаліснянського старостинського округу Чистяк Віри Михайлівни.
Рішення 6 Звіт про роботу старости Вербецького старостинського округу Мазура Анатолія Васильовича.
Рішення 7 Звіт про роботу старости Голосківського старостинського округу Сікори Юрія Володимировича.
Рішення 8 Звіт про роботу старости Думанівського старостинського округу Бельзака Сергія Борисовича.
Рішення 9 Звіт про роботу старости Залісько Другого старостинського округу Сьомка Віталія Леонтійовича.
Рішення 10 Звіт про роботу старости Колубаївського старостинського округу Хмелюка Дмитра Миколайовича.
Рішення 11 Звіт про роботу старости Лисогірського старостинського округу Ціхоцького Анатолія Омеляновича.
Рішення 12 Звіт про роботу старости Нігинського старостинського округу Сосули Олександра Миколайовича.
Рішення 13 Звіт про роботу старости Пудловецького старостинського округу Люзняка Олександра Миколайовича.
Рішення 14 Звіт про роботу старости Сахкамінcького старостинського округу Романюк Галини Леонідівни
Рішення 15 Звіт про роботу старости Слобідко-Гуменецького старостинського округу Пахолюка Анатолія Олександровича.
Рішення 16 Звіт про роботу в. о. старости Супрунковецького старостинського округу Прудивус Валентини Михайлівни.
Рішення 17 Звіт про роботу старости Циківського старостинського округу Пиріжок Світлани Григорівни.
Рішення 18 Про звіт поліцейських офіцерів громади щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 19 Про затвердження Програми підтримки Гуменецькою сільською радою державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік.
Рішення 20 Про затвердження Програми підтримки Гуменецькою сільською радою державних стандартів у сфері забезпечення доступу громадян до правосуддя на 2024 рік.
Рішення 21 Про затвердження Програми матеріально-технічної підтримки Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2024 рік
Рішення 22 Про виконання Місцевої програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради за 2021-2023 роки.
Рішення 23 Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт на території Гуменецької сільської ради за 2023 рік.
Рішення 24 Про виконання Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді за 2023 рік.
Рішення 25 Про виконання Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради за 2021-2023 роки.
Рішення 26 Про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2023 рік.
Рішення 27 Про реорганізацію Голосківського закладу дошкільної освіти «Берізка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та Пудловецького закладу дошкільної освіти «Журавлик» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області шляхом приєднання до Голосківської гімназії Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 28 Про реорганізацію Нігинського закладу дошкільної освіти «Білочка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області шляхом приєднання до Нігинської гімназії Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 29 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 30 Про внесення змін до договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах оренди).
Рішення 31 Про внесення змін до договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах оренди).
Рішення 32 Про відмову у задоволенні клопотання.
Рішення 33 Про продаж земельної ділянки.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822485400:03:001:0099 в оренду.
Рішення 35 Про надання згоди на передачу земельної ділянки з кадастровим номером 6822483100:04:002:0162 в суборенду.
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Андрейцевій Наталії Леонідівні.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Димчук Валентині Іванівні.
Рішення 38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Масюку Володимиру Івановичу.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Назаренко Оксані Володимирівні.
Рішення 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стрельбіцькому Володимиру Володимировичу.
Рішення 41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сущику Олександру Анатолійовичу.
Рішення 42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну сумісну власність гр. Богоявленській Галині Михайлівні та гр. Жубрицькому Андрію Андрійовичу.
Рішення 43 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Корчистому Володимиру Борисовичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бзинко Олегу Миколайовичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Богачик Марії Олексіївні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 48 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки №1.
Рішення 49 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки №2.
Рішення 50 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки №3.
Рішення 51 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки №4.
Рішення 52 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2023 року.
Рішення 53 Про надання матеріальної допомоги.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано