A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

46 сесія VIII скликання 31.01.2024

Дата: 31.01.2024 12:22
Кількість переглядів: 26

Перелік рішень
сорок шостої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 31 січня 2024 року

Рішення 1 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 2 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про виплату одноразової адресної допомоги дитині-сироті після досягнення нею 18‑річного віку.
Рішення 4 Про затвердження показників для віднесення до груп за оплатою праці працівників клубних закладів Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Алєєвій Галині Миколаївні.
Рішення 6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Афіцькому Миколі Володимировичу.
Рішення 7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вірсті Віталію Васильовичу.
Рішення 8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Воронюк Ірині Вікторівні.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Воронюку Миколі Костянтиновичу.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Місюку Миколі Васильовичу.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ромасюку Миколі Анатолійовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Томашенко Ніні Гаврилівні.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хілінській Ніні Миколаївні.
Рішення 14 Про передачу гр. Андрєєву Ігорю Васильовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 15 Про передачу гр. Войтковій Майї Петрівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, що розташована на території сільської ради гр. Пасічника Віталія Сергійовича.
Рішення 17 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 18 Про створення юридичного відділу Гуменецької сільської ради та затвердження його Положення.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано