A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

42 сесія VIII скликання 05.10.2023

Дата: 05.10.2023 15:31
Кількість переглядів: 93

Перелік рішень
сорок другої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 05 жовтня 2023 року

Рішення 1 Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна, яке перебуває в комунальній власності Гуменецької сільської ради.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2024 рік.
Рішення 5 Про затвердження вартості платних послуг, які надаються закладами культури та екскурсійних послуг на об’єктах Гуменецької сільської територіальної громади.
Рішення 6 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс місцевої пожежної команди села Гуменці.
Рішення 7 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів.
Рішення 8 Про звільнення від сплати за харчування вихованця Лисогірського закладу дошкільної освіти «Перлинка» Каньовського Б.В.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Барабаш Людмилі Йосипівні.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Григор’євій Наталії Борисівні.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гуменюку Сергію Анатолійовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Желіховському Миколі Валентиновичу.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Продан Олені Антонівні.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Прус Василю Васильовичу.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ферманюк Наталі Анатоліївні.
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в межах села Вербка гр. Тимофієва Юрія Миколайовича.
Рішення 17 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Костюк Людмилі Григорівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Созанському Івану Григоровичу.
Рішення 19 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 20 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення 21 Про надання матеріальної допомоги.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано