A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ІІ ЕТАП ШКІЛЬНИХ ІГОР СЕРЕД УЧНІВ 3-4 КЛАСІВ

Дата: 05.12.2023 12:57
Кількість переглядів: 187

1 грудня на базі Гуменецького ліцею відбувався ІІ етап Шкільних ігор. Цього разу у змаганнях з доджболу, дартсу та активностях Cool Cames змагались учні 3-4 класів.

Гуменецький ліцей, Голосківська, Нігинська, Вербецька, Циківська та Колубаївська гімназії визначали призерів та переможців.

У змаганнях з дартсу серед юнаків перше місце посів Владислав Драпак (Голосківська гімназія). Друге місце – Мирослав Гусятинський (Гуменецький ліцей). Третє місце виборов Дмитро Ціпар (Голосківська гімназія).

У змаганнях з дартсу серед дівчат чемпіонкою стала Аріна Ущаповська (Вербецька гімназія), друге місце посіла Поліна Кравчук (Гуменецький ліцей). Третє місце – Дарина Коб’єрська (Гуменецький ліцей).

У командному заліку з дартсу перше місце посів Гуменецький ліцей. Друге місце – Голосківська гімназія. Третє місце – Вербецька гімназія.

У активностях Cool Games перше місце посіла команда Гуменецького ліцею. Друге місце – Вербецька гімназія. Третє місце – Голосківська гімназія.

Дуже цікавими та напруженими виявились змагання з доджболу. Нігинська гімназія та Вербецька гімназія здобувши по дві перемоги та набравши однакову кількість очок розділили між собою перші місця, а спортсмени Гуменецького ліцею та Голосківської гімназії записавши до свого активу по одній перемозі розділили між собою другі місця.

Призери та переможці змагань були нагороджені грамотами та кубками відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Фото без опису

Переглянути усі фото ІІ етапу Шкільних ігор у нашій Фотогалереї


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано