A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

40 сесія VIII скликання 22.08.2023

Дата: 30.08.2023 11:19
Кількість переглядів: 42

Перелік рішень
сорокової (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 22 серпня 2023 року

Рішення 1 Звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2023 року.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
Рішення 3 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про затвердження Програми підтримки розвитку архівної справи в Кам’янець-Подільському районі на 2023-2024 роки.
Рішення 5 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.
Рішення 6 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 7 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс місцевої пожежної команди села Гуменці.
Рішення 8 Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради в новій редакції.
Рішення 9 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2024 рік.
Рішення 10 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Майданській Наталії Анатолівні та гр. Майданському Олександру Ярославовичу.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Говорову Василю Радіоновичу та гр. Говорову Федіру Радіоновичу.
Рішення 13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Барановій Валентині Антонівні.
Рішення 14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бзинко Миколі Федоровичу.
Рішення 15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Васянович Анастасії Василівні.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вересюку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Воронюку Станіславу Миколайовичу.
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Говорову Федіру Радіоновичу.
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гринжук Валентині Павлівні.
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Дулепі Аллі Святославівні.
Рішення 21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кругляк Вірі Олександрівні.
Рішення 22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мельник Наталії Василівні.
Рішення 23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Продану Олександру Арсентійовичу.
Рішення 24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Реві Анатолію Миколайовичу.
Рішення 25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Романюку Миколі Антоновичу.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тетянюк Світлані Миколаївні.
Рішення 27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Фурманчуку Івану Михайловичу.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Хапіцькій Антоніні Степанівні.
Рішення 29 Про передачу гр. Дибі Любов Іванівні та гр. Радюк Людмилі Іванівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Ямкової Тетяни Володимирівни.
Рішення 31 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Самчуку Василю Михайловичу.
Рішення 32 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кузь Віктору Анатолійовичу.
Рішення 33 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
Рішення 34 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
Рішення 35 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 36 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 37 Про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2023 року.
Рішення 38 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 39 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 40 Про укладення договору оренди землі.
Рішення 41 Про затвердження Положення про місцеву пожежну команду села Гуменці у новій редакції.
Рішення 42 Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної команди села Гуменці для забезпечення місцевої пожежної охорони Гуменецької сільської ради.
Рішення 43 Про врегулювання питань господарського відання складовими єдиної газорозподільної системи.
Рішення 44 Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатур старост старостинських округів Гуменецької сільської територіальної громади.
Рішення 45 Про внесення змін до договору оренди землі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано