A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

39 сесія VIII скликання 30.06.2023

Дата: 17.07.2023 11:50
Кількість переглядів: 288

Перелік рішень
тридцять дев'ятої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 30 червня 2023 року

Рішення 1 Про передачу коштів між місцевими бюджетами.
Рішення 2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
Рішення 3 Про затвердження Програми фінансової підтримки Кам’янець-Подільського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області на 2023-2025 роки.
Рішення 4 Про встановлення ставок земельного податку на 2024 рік.
Рішення 5 Про встановлення місцевих податків і зборів на 2024 рік.
Рішення 6 Про надання пільг зі сплати земельного податку.
Рішення 7 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 8 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 9 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 10 Про надання пільги зі сплати земельного податку.
Рішення 11 Про виконання Програми «Безпечна громада» Гуменецької сільської ради за 2021-2022 роки.
Рішення 12 Про виконання Програми захисту населення і територій Гуменецької сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за 2021-2022 роки.
Рішення 13 Про виконання Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2020-2022 роки.
Рішення 14 Про виконання Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна центральна районна лікарня» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради за 2021-2022 роки.
Рішення 15 Про продаж земельної ділянки.
Рішення 16 Про проведення невід’ємних поліпшень земельної ділянки.
Рішення 17 Про надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822480400:02:001:0066 в оренду.
Рішення 18 Про затвердження проекту землеустрою.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481800:01:002:0460 в оренду.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481800:04:001:0621 в оренду.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою.
Рішення 24 Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ «УКРРЕНТ-ІНВЕСТ».
Рішення 25 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Атаманюк Людмилі Юріївні.
Рішення 27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Білому Петру Євтихійовичу.
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вовкович Костянтині Костянтинівні.
Рішення 29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лиськову Йосипу Миколайовичу.
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мединському Володимиру Григоровичу.
Рішення 31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мудряк Тетяні Федорівні.
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Олійник Вірі Олексіївні.
Рішення 33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Підгородецькій Ніні Володимирівні.
Рішення 34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пірог Тетяні Володимирівні.
Рішення 35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сарновському Олександру Сергійовичу.
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Станіславській Євгені Федорівні.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стрельбіцькому Броніславу Андрійовичу.
Рішення 38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сущик Ніні Тарасівні.
Рішення 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сьомко Євгені Леонідівні.
Рішення 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у спільну часткову власність гр. Шпиндюку Сергію Володимировичу, гр. Шпиндюк Оксані Володимирівні, гр. Шпиндюк Євгенії Вікторівні та гр. Шпиндюку Володимиру Григоровичу.
Рішення 41 Про передачу гр. Богоявленській Галині Михайлівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 42 Про передачу гр. Галущинській Валентині Миколаївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 43 Про передачу гр. Корчак Ганні Федорівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 44 Про передачу гр. Ланевському Володимиру Миколайовичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 45 Про передачу гр. Мазур Михайліні Миколаївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 46 Про передачу гр. Малик Ірині Петрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Голосків, вулиця Центральна, 30.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Гуменці, вулиця Шкільна, 2.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Думанів, вулиця Центральна, 54а.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Залісся Друге, вулиця Богдана Хмельницького, 92.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Нігин, вулиця Шкільна, 1.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селищі Сахкамінь, вулиця Українська, 6.
Рішення 53 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 54 Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2023 року.
Рішення 55 Про надання відпустки сільському голові.
Рішення 56 Про затвердження Програми підтримки Гуменецькою сільською радою державних стандартів у сфері забезпечення доступу громадян до правосуддя на 2023 рік.
Рішення 57 Про надання матеріальної допомоги.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано