A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

38 сесія VIII скликання 26.05.2023

Дата: 31.05.2023 11:15
Кількість переглядів: 170

Перелік рішень
тридцять восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 26 травня 2023 року

Рішення 1 Про внесення змін до рішення восьмої сесії Гуменецької сільської ради VIII скликання від 25 червня 2021 року №10.
Рішення 2 Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області у новій редакції.
Рішення 3 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель культурно-просвітницького обслуговування в селі Супрунківці, вулиця Центральна, 6.
Рішення 4 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Квасньовській Галині Миколаївні.
Рішення 5 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пакуновського Людвига Болеславовича.
Рішення 6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Прус Валентині Августівні.
Рішення 7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сусяк Олександру Олександровичу.
Рішення 8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яворському Віталію Станіславовичу.
Рішення 9 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 10 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 12 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Богоявленській Галині Михайлівні.
Рішення 13 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Галущинській Валентині Миколаївні.
Рішення 14 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Диби Любов Іванівни та гр. Радюк Людмили Іванівни.
Рішення 15 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ланевському Володимиру Миколайовичу.
Рішення 16 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мазур Михайліні Миколаївні.
Рішення 17 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Малик Ірині Петрівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 19 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 20 Про продаж земельної ділянки.
Рішення 21 Про проведення земельних торгів.
Рішення 22 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 23 Про звернення депутатів Гуменецької сільської ради VIIІ скликання.
Рішення 24 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 25 Про надання матеріальної допомоги.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано