A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

35 сесія VIII скликання 10.03.2023

Дата: 10.03.2023 15:22
Кількість переглядів: 308

Перелік рішень
тридцять п'ятої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 10 березня 2023 року 

Рішення_1 Звіт про виконання сільського бюджету за 2022 рік.
Рішення_2 Про внесення змін до сільського бюджету на 2023 рік.
Рішення_3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення_4 Про списання з балансу Гуменецької сільської ради аварійної будівлі приміщення школи №1 села Абрикосівка.
Рішення_5 Про списання майна непридатного для подальшого використання з балансу сільської ради.
Рішення_6 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.
Рішення_7 Про затвердження Програми матеріально-технічної підтримки Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік.
Рішення_8 Про виконання Програми благоустрою територій Гуменецької сільської ради за 2021-2022 роки.
Рішення_9 Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт на території Гуменецької сільської ради за 2022 рік.
Рішення_10 Про виконання Програми навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Гуменецької сільської ради за 2021-2022 роки.
Рішення_11 Про виконання Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді за 2022 рік.
Рішення_12 Про виконання Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради за 2022 рік.
Рішення_13 Про виконання Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради за 2022 рік.
Рішення_14 Звіт про роботу старости Думанівського старостинського округу Бельзака Сергія Борисовича.
Рішення_15 Звіт про роботу старости Слобідко-Гуменецького старостинського округу Блажко Юлії Йосипівни.
Рішення_16 Звіт про роботу старости Вербецького старостинського округу Мазура Анатолія Васильовича.
Рішення_17 Звіт про роботу старости Голосківського старостинського округу Сікори Юрія Володимировича.
Рішення_18 Звіт про роботу в. о. старости Супрунковецького старостинського округу Прудивус Валентини Михайлівни.
Рішення_19 Звіт про роботу старости Нігинського старостинського округу Сосули Олександра Миколайовича.
Рішення_20 Звіт про роботу старости Пудловецького старостинського округу Люзняка Олександра Миколайовича.
Рішення_21 Звіт про роботу старости Залісько Другого старостинського округу Сьомка Віталія Леонтійовича.
Рішення_22 Звіт про роботу старости Колубаївського старостинського округу Хмелюка Дмитра Миколайовича.
Рішення_23 Звіт про роботу старости Лисогірського старостинського округу Ціхоцького Анатолія Омеляновича.
Рішення_24 Звіт про роботу старости Великозаліснянського старостинського округу Чистяк Віри Михайлівни.
Рішення_25 Звіт про роботу старости Абрикосівського старостинського округу Костовської Оксани Миколаївни.
Рішення_26 Звіт про роботу старости Сахкамінcького старостинського округу Романюк Галини Леонідівни.
Рішення_27 Звіт про роботу старости Циківського старостинського округу Пиріжок Світлани Григорівни.
Рішення_28 Про затвердження Статутів закладів дошкільної та загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради у новій редакції.
Рішення_29 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2023 рік.
Рішення_30 Про безоплатну передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення_31 Про припинення права користування земельною ділянкою.
Рішення_32 Про затвердження детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення_33 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення_34 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення_35 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення_36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Гулінського Олександра Сергійовича.
Рішення_37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Белінській Надії Іванівні та гр. Лебедин Анатолію Івановичу.
Рішення_38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Царик Людмилі Володимирівні та гр. Наглюк Юлії Анатоліївні.
Рішення_39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Будяк Анатолію Теодоровичу.
Рішення_40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Воєвутко Віталію Адіславовичу.
Рішення_41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Возному Максиму Сергійовичу.
Рішення_42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Волошеній Неонілі Олександрівні.
Рішення_43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гелеватій Ользі Василівні.
Рішення_44 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гладиш Тетяні Сергіївні.
Рішення_45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Грама Альоні Віталіївні.
Рішення_46 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Демченко Златі Вікторівні.
Рішення_47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Єзерніцькій Марії Михайлівні.
Рішення_48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кісляк Дмитру Петровичу.
Рішення_49 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кустанській Наталії Василівні.
Рішення_50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Огородніку Володимиру Васильовичу.
Рішення_51 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Онуфрейку Миколі Михайловичу.
Рішення_52 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пукас Діані Григорівні.
Рішення_53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Сікорі Марії Михайлівні.
Рішення_54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ткачуку Миколі Антоновичу.
Рішення_55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Форманчуку Євгену Григоровичу.
Рішення_56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Червоняк Тетяні Іванівні.
Рішення_57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Юхимчук Інні Миколаївні.
Рішення_58 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення_59 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення_60 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення_61 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення_62 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення_63 Про надання згоди на передачу земельної ділянки з кадастровим номером 6822481000:05:016:0004 в суборенду.
Рішення_64 Про надання згоди на передачу земельної ділянки з кадастровим номером 6822481000:05:016:0005 в суборенду.
Рішення_65 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки з кадастровим номером 6822481800:04:003:0001 в оренду.
Рішення_66 Про внесення до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 09.04.2021 року №48 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП‑402)».
Рішення_67 Про внесення до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 09.04.2021 року №74 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП‑291)».
Рішення_68 Про внесення до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 09.04.2021 року №81 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП‑56)».
Рішення_69 Про внесення до рішення сесії Гуменецької сільської ради від 09.04.2021 року №96 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП‑284)».
Рішення_70 Про надання в оренду земельної ділянки гр. Становській Г.О.
Рішення_71 Про намір передачі в оренду транспортного засобу.
Рішення_72 Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ «УКРПРОМ-БУД».
Рішення_73 Про внесення змін до складу та чисельності виконавчого комітету Гуменецької сільської ради.
Рішення_74 Про перейменування вулиць населених пунктів Гуменецької територіальної громади.
Рішення_75 Про виконання плану роботи сільської ради за ІІ півріччя 2022 року.
Рішення_76 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення_77 Про затвердження Програми фінансової підтримки територіальними громадами забезпечення реалізації бюджетної політики та соціально-економічного розвитку у Кам’янець-Подільському районі на 2023-2024 роки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано