A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

16 сесія VIII скликання 22.12.2021

Дата: 22.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 325

Перелік рішень
шістнадцятої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 22 грудня 2021 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 2 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік сільському голові.
Рішення 3 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Рішення 4 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік секретарю сільської ради.
Рішення 5 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Абрикосівського старостинського округу.
Рішення 6 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Великозаліснянського старостинського округу.
Рішення 7 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Вербецького старостинського округу.
Рішення 8 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Голосківського старостинського округу.
Рішення 9 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Думанівського старостинського округу.
Рішення 10 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Залісько Другого старостинського округу.
Рішення 11 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Колубаївського старостинського округу.
Рішення 12 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Лисогірського старостинського округу.
Рішення 13 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Нігинського старостинського округу.
Рішення 14 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Пудловецького старостинського округу.
Рішення 15 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Сахкамінського старостинського округу.
Рішення 16 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Слобідко-Гуменецького старостинського округу.
Рішення 17 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Супрунковецького старостинського округу.
Рішення 18 Про надбавку в оплаті праці, преміювання та надання матеріальної допомоги на 2022 рік старості Циківського старостинського округу.
Рішення 19 Про затвердження Програми підготовки та проведення заходів по відзначенню знаменних подій, розвитку культури та народної творчості Гуменецької сільської ради на 2022 рік.
Рішення 20 Про затвердження комплексної Програми соціального захисту населення Гуменецької сільської ради на 2022-2024 роки.
Рішення 21 Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт на території Гуменецької сільської ради на 2022 рік.
Рішення 22 Про затвердження Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автомобільним транспортом та відшкодування витрат за здійснені перевезення по Гуменецькій сільській раді на 2022 рік.
Рішення 23 Про затвердження Програми зайнятості населення Гуменецької сільської ради на 2022 рік.
Рішення 24 Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності громадських ветеранських організацій Гуменецької сільської ради на 2022-2024 роки.
Рішення 25 Про преміювання працівників апарату Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2022 році.
Рішення 26 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 27 Про преміювання, надбавку та надання матеріальної допомоги директору комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» на 2022 рік.
Рішення 28 Про преміювання працівників комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2022 році.
Рішення 29 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 30 Про преміювання працівників Місцевої пожежної команди села Гуменці до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2022 році.
Рішення 31 Про преміювання працівників комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2022 році.
Рішення 32 Про передачу майна з балансу комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 33 Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради в новій редакції.
Рішення 34 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2021 рік.
Рішення 35 Про преміювання працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради до державних і професійних свят та ювілейних дат у 2022 році.
Рішення 36 Про затвердження Положення про преміювання працівників структурних підрозділів «Керівництво і управління» та «Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти» відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 37 Про затвердження Положення про преміювання керівників, працівників, робітників закладів освіти та працівників відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 38 Про затвердження Положення про преміювання керівників, працівників та робітників культурних, бібліотечних та музейних закладів відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 39 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 40 Про встановлення плати за харчування дітей та виділення коштів на безкоштовне харчування дітей, які проживають у сім’ях, що потребують соціальної підтримки у закладах дошкільної освіти Гуменецької сільської ради.
Рішення 41 Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Гуменецької сільської ради на 2022 рік.
Рішення 42 Про сільський бюджет на 2022 рік.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду.
Рішення 44 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 45 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 46 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 47 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Рішення 48 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
Рішення 49 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вихватень Юрію Олексійовичу.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Завадському Миколі Володимировичу.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Комарніцькій Людмилі Миколаївні.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лобачевському Сергію Костянтиновичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лукащук Оксані Миколаївні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Луцик Майї Іванівні.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Луцику Сергію Миколайовичу.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пігійчук Катерині Степанівні.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Смолінській Любов Олександрівні.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Федорчуку Юрію Сергійовичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Фойдюку Василю Олександровичу.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Галіцькому Ігорю Станіславовичу.
Рішення 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кардашу Аліку Антоновичу.
Рішення 63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кімпецькій Жанні Олександрівні.
Рішення 64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Луцик Майї Іванівні.
Рішення 65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мрачковському Миколі Михайловичу.
Рішення 66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Огородніку Володимиру Олександровичу.
Рішення 67 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Поворознік Дар’ї Володимирівні.
Рішення 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яковлевій Людмилі Станіславівні.
Рішення 69 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яремі Людмилі Олександрівні.
Рішення 70 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у спільну сумісну власність гр. Яремі Володимиру Володимировичу та гр. Данілевській Мар’яні Володимирівні.
Рішення 71 Про передачу гр. Беспалій Тамілі Сергіївні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 72 Про передачу гр. Пруднікову Радиславу Вікторовичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Звереву Олександру Олександровичу.
Рішення 74 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 75 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 76 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 77 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Аліварському Віталію Володимировичу.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Андрійчук Аллі Миколаївні.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Бабійчук Тетяні Михайлівні.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Балабан Світлані Михайлівні.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Безносюк Віті Михайлівні.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Березовській Надії Сергіївні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Березовському Валерію Йосиповичу.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Бетлінській Тамарі Василівні.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білій Вікторії Миколаївні.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білій Оксані Володимирівні.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білій Філії Михайлівні.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білоусу Валерію Васильовичу.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Білоусу Дмитру Дмитровичу.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Білоус Мар’яні Миколаївні.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Біньковській Анні Анатоліївні.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Боднар Марині Олегівні.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Бойко Петру Макаровичу.
Рішення 95 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення в межах населеного пункту села Супрунківці гр. Боярському Максиму Анатолійовичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бранюк Анні Григорівні.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубинка гр. Буга Віктору Семеновичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Валяровській Наталії Миколаївні.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Вдовиченко Денису Олеговичу.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Вдовиченко Людмилі Василівні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Вдовиченко Олені Володимирівні.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Величко Олександру Миколайовичу.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Відецькій Євгенії Степанівні.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Войтовичу Олегу Богдановичу.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Волошену Дмитру Івановичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Гіжицькому Роману Миколайовичу.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Главацькій Наталії Володимирівні.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Головкіній Тетяні Анатоліївні.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Голянову Андрію Андрійовичу.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Горб Ігорю Віталійовичу.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Горбанюку Олегу Антоновичу.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Горній Тетяні Вікторівні.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Григорчук Олені Леонідівні.
Рішення 114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Гудимі Наталії Миколаївні.
Рішення 115 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Гуменній Вірі Йосипівні.
Рішення 116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гунчак Майї Станіславівні.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Демковій Вікторії Олександрівні.
Рішення 118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Дубчаку Володимиру Володимировичу.
Рішення 119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Завадському Дмитру Дмитровичу.
Рішення 120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Закордонцю Вадиму Анатолійовичу.
Рішення 121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Казюк Тетяні Іванівні.
Рішення 122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Калюку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кардаш Тетяні Миколаївні.
Рішення 124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кирик Людмилі Миколаївні.
Рішення 125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кирилюк Марії Петрівні.
Рішення 126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кінделевичу Олегу Антоновичу.
Рішення 127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кітроцькому Миколі Олександровичу.
Рішення 128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ковальчук Емілії Михайлівні.
Рішення 129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Козаку Павлу Миколайовичу.
Рішення 130 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Колодій Олегу Дмитровичу.
Рішення 131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кондратюку Олександру Миколайовичу.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корецькій Галині Анатоліївні.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Корженьовській Юлії Володимирівні. 
Рішення 134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Коротун Лілії Миколаївні.
Рішення 135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Корчистій Крістіні Андріївні.
Рішення 136 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Корчистій Любові Олександрівні.
Рішення 137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коханко Галині Станіславівні.
Рішення 138 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Кругляку Андрію Івановичу.
Рішення 139 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кульбанській Руслані Василівні.
Рішення 140 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кульчицькому Олександру Миколайовичу.
Рішення 141 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Кульчицькому Юрію Вікторовичу.
Рішення 142 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Кучеру Іллі Миколайовичу.
Рішення 143 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Кучеру Олександру Миколайовичу.
Рішення 144 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Літинській Галині Кирилівні.
Рішення 145 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Логаза Володимиру Васильовичу.
Рішення 146 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Лубко Анатолію Васильовичу.
Рішення 147 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Лучинській Світлані Михайлівні.
Рішення 148 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Лучинському Віктору Броніславовичу.
Рішення 149 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Маєвській Ніні Євгенівні.
Рішення 150 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Мандзюк Ларисі Антонівні.
Рішення 151 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Улянівка гр. Маньковському Михайлу Тарасовичу.
Рішення 152 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Надії Михайлівні.
Рішення 153 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Мельнику Олегу Вікторовичу.
Рішення 154 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Мельнику Станіславу Борисовичу.
Рішення 155 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Мельничук Світлані Петрівні.
Рішення 156 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Михайловій Ганні Євгенівні.
Рішення 157 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Михайловій Ірині Анатоліївні.
Рішення 158 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Михайловській Ользі Миколаївні.
Рішення 159 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Мілевському Роману Миколайовичу.
Рішення 160 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Вербка гр. Мойсеєвій Ніні Василівні.
Рішення 161 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Муштак Вячеславу Івановичу.
Рішення 162 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Навроцькій Юлії Василівні.
Рішення 163 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Недокус Олександру Миколайовичу.
Рішення 164 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Олещуку Дмитру Миколайовичу.
Рішення 165 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Олинцю Андрію Анатолійовичу.
Рішення 166 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Огородніку Анатолію Володимировичу.
Рішення 167 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Пивовар Катерині Володимирівні.
Рішення 168 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Пилипчук Світлані Олександрівні.
Рішення 169 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Підгорній Ларисі Дмитрівні.
Рішення 170 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Підгорній Оксані Миколаївні.
Рішення 171 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Поворознік Дарії Володимирівні.
Рішення 172 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Подхілей Євгені Миколаївні.
Рішення 173 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Політовій Любов Степанівні.
Рішення 174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Посітко Богдану Вікторовичу.
Рішення 175 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Потапову Володимиру Володимировичу.
Рішення 176 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Прокоповій Діані Іванівні.
Рішення 177 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Прохорову Олександру Анатолійовичу.
Рішення 178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Прус Тетяні Андріївні.
Рішення 179 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Пятаку Ігорю Петровичу.
Рішення 180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ратушняку Андрію Анатолійовичу.
Рішення 181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ратушняк Олександрі Сергіївні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ріплянському В’ячеславу Йосиповичу.
Рішення 183 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Романюку Миколі Миколайовичу.
Рішення 184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Сафроняку Сергію Миколайовичу.
Рішення 185 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Свірчевській Оксані Анатоліївні.
Рішення 186 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Сипневичу Володимиру Васильовичу.
Рішення 187 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Сікорі Марії Михайлівні.
Рішення 188 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сірант Михайліні Броніславівні.
Рішення 189 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сливі Михайлу Михайловичу.
Рішення 190 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Сливі Ользі Михайлівні.
Рішення 191 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Слободян Мар’яні Анатоліївні.
Рішення 192 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Слободяну Юрію Миколайовичу.
Рішення 193 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Созикіній Ірині Василівні.
Рішення 194 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Стрельбіцькій Каріні Іванівні.
Рішення 195 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Твердохліб Віктору Миколайовичу.
Рішення 196 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ферлей Миколі Микитовичу.
Рішення 197 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Фурману Василю Михайловичу.
Рішення 198 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Хімяк Ользі Іванівні.
Рішення 199 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелюку Андрію Васильовичу.
Рішення 200 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Цюрику Петру Миколайовичу.
Рішення 201 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Цюрик Тетяні Михайлівні.
Рішення 202 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Чистяк Тетяні Дмитрівні.
Рішення 203 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Чорній Світлані Дмитрівні.
Рішення 204 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Чупруну Миколі Ігоровичу.
Рішення 205 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Шпиндюку Анатолію Дмитровичу.
Рішення 206 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Явдошку Дмитру Геннадійовичу.
Рішення 207 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Ясінській Альоні Віталіївні.
Рішення 208 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Добровольській Нілі Віталіївні.
Рішення 209 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Жовтонозі Миколі Вікторовичу.
Рішення 210 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Іващук Ніні Михайлівні.
Рішення 211 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Барановській Фрозіні Миколаївні.
Рішення 212 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Грицюку Григорію Петровичу.
Рішення 213 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Ергешову Султанбеку Мамировичу.
Рішення 214 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Завадському Олександру Вікторовичу.
Рішення 215 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Іванишену Миколі Зіновійовичу.
Рішення 216 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Коваль Ірині Анатоліївні.
Рішення 217 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Мартинюк Олені Вікторівні.
Рішення 218 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Мартиросяну Оніку Андроніковичу.
Рішення 219 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Мацьків Михайлу Степановичу.
Рішення 220 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Подзируну Віктору Миколайовичу.
Рішення 221 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для індивідуального садівництва за межами села Залісся Друге гр. Федорчуку Юрію Сергійовичу.
Рішення 222 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Ціхоцькому Руслану Анатолійовичу.
Рішення 223 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 224 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 225 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 226 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами.
Рішення 227 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Цикова гр. Прус Анастасії Ігорівні.
Рішення 228 Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
Рішення 229 Про план роботи сільської ради на І півріччя 2022 року.
Рішення 230 Про надання відпустки сільському голові.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано