A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

14 сесія VIII скликання 12.11.2021

Дата: 22.11.2021 15:23
Кількість переглядів: 478

Перелік рішень
чотирнадцятої сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 12 листопада 2021 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
Рішення 2 Про Прогноз бюджету Гуменецької сільської ради на 2022-2024 роки.
Рішення 3 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг».
Рішення 4 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький центр надання соціальних послуг» на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький центр надання соціальних послуг» на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 7 Про створення робочої групи по підготовці Стратегії розвитку Гуменецької сільської територіальної громади.
Рішення 8 Про перейменування вулиць населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 9 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 10 Про внесення змін до договорів оренди землі.
Рішення 11 Про взяття на баланс та у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 12 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 13 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 14 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 15 Про проведення земельних торгів.
Рішення 16 Про проведення земельних торгів.
Рішення 17 Про розірвання договору оренди земельної ділянки.
Рішення 18 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради та її виконавчих органів.
Рішення 19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Андрущишину Денису Вікторовичу.
Рішення 20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Андрущишиній Людмилі Олександрівні.
Рішення 21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Антоновій Аліні Миколаївні.
Рішення 22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Супрунківці гр. Баблинюку Миколі Григоровичу.
Рішення 23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Балахіну Віталію Аркадійовичу.
Рішення 24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Березовській Вікторії Вікторівні.
Рішення 25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Борисюку Віталію Михайловичу.
Рішення 26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Войцеховській Вікторії Вікторівні.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Волошиній Валентині Степанівні.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Вошумірській Руслані Русланівні.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Гасюк Інні Вікторівні.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гриневич Віті Олімпіївні.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гриневич Марині Миколаївні.
Рішення 32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Грищук Ірині Антонівні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Дідик Лілії Анатоліївні.
Рішення 34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Добровольській Нілі Віталіївні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Дулепі Дмитру Валентиновичу.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Жалобі Олені Никифорівні.
Рішення 37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Жогану Івану Миколайовичу.
Рішення 38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Забігалюк Галині Броніславівні.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Завальській Тетяні Василівні.
Рішення 40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ісаєву Анатолію Віталійовичу.
Рішення 41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Качуру Вадиму В’ячеславовичу.
Рішення 42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Ковтун Валентину Петровичу.
Рішення 43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Ковтун Віктору Петровичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Комарніцькому Володимиру Васильовичу.
Рішення 45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Кондратюк Валентині Дмитрівні.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Великозалісся гр. Коробей Марії Петрівні.
Рішення 47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Корольковій Надії Олександрівні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Голосків гр. Корчистому Михайлу Михайловичу.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Крентовській Ніні Дмитрівні.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Кругляк Аллі Антонівні.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Кругляк Миколі Васильовичу.
Рішення 52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Куликовій Юлії Вікторівні.
Рішення 53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кульчицькому Олександру Володимировичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Курковському Василю Володимировичу.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Лівіцькому Андрію Михайловичу.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Лівіцькому Миколі Михайловичу.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Літинській Ірині Василівні.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Ліщинській Анні Олександрівні.
Рішення 59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Лободі Віталію Миколайовичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Лубко Тетяні Вікторівні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Маєвському Дмитру Сергійовичу.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Матияш Вадиму Борисовичу.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Матковській Нінель Михайлівні.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Михайлів Володимиру Михайловичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Морозу Василю Івановичу.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Мочкалю Василю Олександровичу.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мрачковському Миколі Михайловичу.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Мялковській Ользі Василівні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Наконечній Валентині Василівні.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Натолочному Ярославу Віталійовичу.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Неводничому Руслану Володимировичу.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Онуфрієву Руслану Леонідовичу.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Остафійчук Лілії Сергіївні.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Остафійчуку Миколі Віталійовичу.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Пахоленку Анатолію Івановичу.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Підгородецькому Миколі Миколайовичу.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Продану Василю Федоровичу.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Пронозюк Олені Вікторівні.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Розгон Олегу Олексійовичу.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Роїку Валентину Миколайовичу.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Севостьяновій Юлії Олександрівні.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Сірому Руслану Васильовичу.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Слободяну Андрію Володимировичу.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Смолінському Миколі Петровичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Сосулі Аркадію Васильовичу.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Стецюку Роману Васильовичу.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Сьомку Леонтію Іполитовичу.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сьомко Людмилі Йосипівні.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Цикова гр. Терлецькому Анатолію Івановичу.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Ткачовій Лілії Миколаївні.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Ткачуку Олександру Олександровичу.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Топольницькій Євгенії Іванівні.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Угріновичу Віталію Борисовичу.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Думанів гр. Філінюку Вадиму Анатолійовичу.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хайнецькій Інні Євгенівні.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Церклевичу Миколі Миколайовичу.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Циганівському Олегу Олеговичу.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Черевко Лілії Василівні.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Чорному Павлу Миколайовичу.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Чорнопиській Тетяні Анатоліївні.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Чупруну Ярославу Миколайовичу.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Шафранській Анастасії Аліківні.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Шевчуку Юрію Михайловичу.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Щегельській Катерині Анатоліївні.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Нігин гр. Яворському Артуру Сергійовичу.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Залісся Друге гр. Яловику Валерію Анатолійовичу.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту села Малозалісся гр. Яремі Валентині Миколаївні.
Рішення 108 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Блажко Людмилі Василівні.
Рішення 109 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бойко Наталії Михайлівні.
Рішення 110 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Будовіцькій Марії Олександрівні.
Рішення 111 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Желіховській Людмилі Михайлівні.
Рішення 112 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іноземцевій Олені Петрівні.
Рішення 113 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Катеренчук Наталії Станіславівні.
Рішення 114 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Котик Оксані Миколаївні.
Рішення 115 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Маковському Олександру Володимировичу.
Рішення 116 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Настюк Ларисі Дмитрівні.
Рішення 117 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Орехову Вячеславу Івановичу.
Рішення 118 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Церклевичу Миколі Миколайовичу.
Рішення 119 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну сумісну власність гр. Комарніцькому Володимиру Васильовичу та гр. Комарніцькій Людмилі Володимирівні.
Рішення 120 Про передачу гр. Коротун Миколі Володимировичу у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 121 Про передачу гр. Турик Оксані Володимирівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 122 Про передачу гр. Харкавій Нілі Петрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 123 Про передачу гр. Гладкій Надії Григорівні та гр. Лавришеній Євгені Василівні у спільну часткову власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Ковалю Максиму Івановичу.
Рішення 125 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Яцюк Нілі Володимирівні.
Рішення 126 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 127 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 128 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Громика Олександра Михайловича.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Гуляк Тетяни Василівни.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Денисенко Володимира Станіславовича.
Рішення 132 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Дудки Олега Григорійовича.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Жарого Андрія Анатолійовича.
Рішення 134 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Жарого Сергія Анатолійовича.
Рішення 135 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Кузьміна Віталія Вікторовича.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Осіпчука Андрія Миколайовича.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Павлішина Романа Анатолійовича.
Рішення 138 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Павліщук Галини Миколаївни.
Рішення 139 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Великозалісся гр. Павліщука Миколи Миколайовича.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Стадніка Леоніда Петровича.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Стаднік Уляни Євгенівни.
Рішення 142 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Федоренко Андрія Петровича.
Рішення 143 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Федорчука Юрія Сергійовича.
Рішення 144 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Великозалісся гр. Цюрупи Сергія Володимировича.
Рішення 145 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 146 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Білій Галині Микитівні.
Рішення 147 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність за межами села Гуменці гр. Вихватень Юрію Олексійовичу.
Рішення 148 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Вініцькому Максиму Аркадійовичу.
Рішення 149 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Воєвутко Юрію Йосиповичу.
Рішення 150 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Вороніній Ользі Анатоліївні.
Рішення 151 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Гаврищук Анастасії Олегівні.
Рішення 152 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Григорчук Людмилі Миколаївні.
Рішення 153 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Гринюку Ростиславу Ігоровичу.
Рішення 154 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Демковій Ользі Юріївні.
Рішення 155 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Денисенку Віктору Андрійовичу.
Рішення 156 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дроздовській Лесі Василівні.
Рішення 157 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Дунчик Надії Володимирівні.
Рішення 158 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Іваніцькому Метиславу Євгеновичу.
Рішення 159 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Іванцову Анатолію Івановичу.
Рішення 160 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Корчак Людмилі Василівні.
Рішення 161 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Корчистій Наталії Володимирівні.
Рішення 162 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коханко Дмитру Олександровичу.
Рішення 163 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коханко Євгенію Афанасійовичу.
Рішення 164 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коханко Олександру Євгеновичу.
Рішення 165 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Крутікову Руслану Івановичу.
Рішення 166 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Левицькому Володимиру Петровичу.
Рішення 167 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Гуменці гр. Мазуру Юрію Володимировичу.
Рішення 168 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мамчуру Вадиму Миколайовичу.
Рішення 169 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Матковській Людмилі Миколаївні.
Рішення 170 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельничук Галині Миколаївні.
Рішення 171 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Мойсеєвій Наталії Валентинівні.
Рішення 172 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мудраку Олександру Вікторовичу.
Рішення 173 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Навроцькій Катерині Василівні.
Рішення 174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Нестеровському Олександру Анатолійовичу.
Рішення 175 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Осарчуку Віктору Михайловичу.
Рішення 176 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Остафійчуку Олександру Миколайовичу.
Рішення 177 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Остафійчуку Олександру Олександровичу.
Рішення 178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Перешиваній Надії Федорівні.
Рішення 179 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Підгорному Артуру Дмитровичу.
Рішення 180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Приймак Емілії Антонівні.
Рішення 181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Прохоровій Оксані Анатоліївні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Лисогірка гр. Пукас Діані Григорівні.
Рішення 183 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Ратушняку Миколі Вікторовичу.
Рішення 184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Рибалка Тетяні Сергіївні.
Рішення 185 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Свірчевській Євгені Олексіївні.
Рішення 186 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Сімінській Інні Михайлівні.
Рішення 187 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Сітар Василю Вікторовичу.
Рішення 188 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Склеп’юку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 189 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Слободян Світлані Володимирівні.
Рішення 190 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Соколову Олегу Миколайовичу.
Рішення 191 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Скрипчуку Юрію Олександровичу.
Рішення 192 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Турчинському Марку Георгійовичу.
Рішення 193 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Усову Григорію Алімовичу.
Рішення 194 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Файчук Людмилі Володимирівні.
Рішення 195 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Фефелову Олегу Юрійовичу.
Рішення 196 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Шавардаку Петру Михайловичу.
Рішення 197 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Шпендюку Олександру Миколайовичу.
Рішення 198 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Шпиндюк Оксані Володимирівні.
Рішення 199 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Явнікову Володимиру Івановичу.
Рішення 200 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Гриневичу Володимиру Володимировичу.
Рішення 201 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Калюку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 202 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Козакевичу Дмитру Станіславовичу.
Рішення 203 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Коник Андрію Михайловичу.
Рішення 204 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Натолочному Ярославу Віталійовичу.
Рішення 205 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Старичок Миколі Вікторовичу.
Рішення 206 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Федоренко Андрію Петровичу.
Рішення 207 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці гр. Юр’єву Олександру Володимировичу.
Рішення 208 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 209 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 210 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 211 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 212 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 213 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 214 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 215 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 216 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 217 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 218 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 219 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 220 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 221 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 222 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 223 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 224 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 225 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 226 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 227 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 228 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 229 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 230 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 231 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 232 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 233 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 234 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 235 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 236 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 237 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 238 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 239 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 240 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 241 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 242 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 243 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 244 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 245 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 246 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 247 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 248 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 249 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 250 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 251 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 252 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 253 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 254 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 255 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 256 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 257 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 258 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 259 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 260 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 261 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 262 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 263 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 264 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 265 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ПЛ 10 кВ).
Рішення 266 Про надання матеріальної допомоги.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано