A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Візит голови Хмельницької обласної ради

Дата: 28.05.2021 10:21
Кількість переглядів: 738

27 травня голова обласної ради Віолета Лабазюк, за участі депутатів обласної ради Гая І. В. та Цуглевича Я. М., відвідала Гуменецьку сільську територіальну громаду. Метою планового робочого візиту було ознайомлення з соціально-економічним розвитком громади в контексті реформи децентралізації.

Гості завітали в Гуменецький заклад дошкільної освіти «Дивограй», Гумененцький сільський будинок культури, Комунальний заклад «Гуменецька публічна бібліотека», виставкову залу Центру дитячої та юнацької творчості, Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги», керівники яких розповіли та показали роботу, яка ведеться у закладах.

Як підсумок візиту, відбувся конструктивний діалог активу громади з обласним керівництвом, темою якого стали проблемні питання громади.

Керівники структурних підрозділів Гуменецької сільської ради розповіли про свої напрацювання та досягнення, ділились найближчими перспективним планами розвитку у сферах своєї діяльності для покращення життя в громаді.

Для жителів Гуменецької СТГ такі робочі зустрічі є досить важливими, адже вони дають змогу донести основні проблеми громади до керівництва області та сприяють їх вирішенню.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано