A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад в Гуменецькій сільській раді

Дата: 14.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 1125

1. Найменування органу місцевого самоврядування, його місцезнаходження, адреса та номер телефону: Гуменецька сільська рада (відділ соціального захисту населення), вул. Першотравнева, 69, с. Гуменці, Кам’янець-Подільського р-ну, Хмельницької області, 7-59-10.

2. Назви вакантних посад:

-Начальник відділу соціального захисту населення сільської ради (основні вимоги до кандидата: повинен знати Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері; державну мову. Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста, стаж роботи на службі в державних органах або органах місцевого самоврядування не менше 5 років або на керівних посадах (завідувач відділення, завідувач відділу, завідувач сектору, начальник відділу, начальник управління тощо) не менше 3 років.

-Спеціаліст відділу соціального захисту населення сільської ради (основні вимоги до кандидата: повинен знати Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері; державну мову. Кваліфікаційні вимоги: освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог до стажу роботи на службі в державних органах або органах місцевого самоврядування.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці та ін. надається кадровою службою сільської ради за запитом.

3. Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення.

4. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано