A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемпіонат області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2006-2008, 2009-2010 та 2011 років народження і молодших

Дата: 09.03.2021 10:56
Кількість переглядів: 521

06 березня 2021 року у м. Хмельницький відбувся чемпіонат області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат трьох вікових груп: 2006-2008, 2009-2010 та 2011 років народження і молодших. В змаганнях взяли участь тенісисти ДЮСШ «Лідер» (тренер-викладач Бойко Дмитро Вікторович).

Юні спортсмени достойно змагались із провідними тенісистами області з таких міст: Хмельницького, Красилова, Славути, Нетішина, Ізяслава та інших.

Для молодших спортсменів 2012 років народження це був перший значний змагальний досвід. Нова атмосфера, нові емоції, враження, перші перемоги, неймовірна радість та вагомий розвиток для майбутніх медалей. Дмитро Качалов, Влад Закорчменний, Микола Харчук показали гарний рівень. Вперше змагався і Богдан Ціпар у середній віковій групі – 2009 років народження, його сестра Олександра, також здобула навики гри з сильними дівчатами.

Якщо молодь їхала здобути досвід, то у старшій групі 2006-2008 років народження, де змагалось 25 юнаків та 12 дівчат, наші гравці були серед кращих. Прогнозовано вийшли до фіналу Андрій Дем'янов (7 місце). Лише за додатковим показником не вистачило пробитися до чільної вісімки Денису Дволінському.

Борис Березніцький впевнено пройшов свій шлях до фіналу, де на нього чекав інший наш спортсмен – Денис Кантаревич, який усіх майстерно перегравав з рахунком 2:0.

Отже фінал: Кантаревич – Березніцький, два тенісисти ДЮСШ «Лідер», однокласники та друзі. У підсумку золота медаль за Денисом, а Борис радів срібній нагороді.

Поки юнаки грали у фіналі, йшла напружена, гостра боротьба і серед дівчат! Так, наша Руслана Криворучко, гідно боролась та потрапила у фінал, де була близькою до призових місць. Проте, у підсумку четверте місце.

Такі тенісисти, як Ніка Роговська, Андрій Орлянський та Даніл Волошин намагалися опанувати переживання і показати свою гру. В певних епізодах їм це вдавалося, та досвід і впевненість приходить саме у таких змаганнях...

Допомагала нашій команді і медсестра, яка стежила за станом гравців і швидко відновлювала ігровий тонус.

Щасливі діти від свята спорту та медальних звитяг підживилися піцою і втомлені, але з неймовірними враженнями вирушили додому готуватися до нових звершень.

За підсумками змагань Денис Кантаревич та Борис Березніцький кваліфікувались на чемпіонат України, який буде проходити у Запоріжжі.

Тож побажаємо тренеру та його вихованцям успіхів та майбутніх перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано