A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Почесне звання «Мати-героїня»

Дата: 05.03.2021 14:00
Кількість переглядів: 1275

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас у нашій Гуменецькій громаді, жінки, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Звання «Мати-героїня» – це, насамперед, державне визнання її материнської самовідданості, наполегливої і надважкої праці, яку вона вкладала у своїх дітей.

Тому, сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня, ми хочемо привітати наших жінок Горну Тетяну Володимирівну із села Вербка та Тихоход Світлану Алімівну із села Колубаївці, яких нагороджено державними відзнаками та присвоєно Почесне звання «Мати-героїня».

Світлана Алімівна виховує п’ятьох дітей, а Тетяна Володимирівна – семеро синів.

Тож, шановні жінки, Матері-героїні! Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!

Весна сонячним променем розтоптала останній подих зими і розбудила в людських душах Віру, Надію, Любов, бажання оспівати жіночі лагідні руки, чуйне серце, мудру душу.

Справжнє жіноче свято – це не позначка в календарі. Свято – це сама жінка, це любов і мрія, щастя і родинне тепло, це чарівна посмішка, якою Ви прикрашаєте світ щодня.

Тож нехай березень у чудовому букеті перших квітів принесе Вам здоров’я, красу, взаєморозуміння, повагу, добробут та благополуччя.

Нехай тепло домашнього вогнища, виплекане Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, повсякчас зігріває Ваших рідних, нехай діти дарують Вам ласку і повагу, а добро, яке Ви невтомно сієте довкола себе, повертається сторицею. Щастя Вам, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в щасливе завтра.

Зі святом Вас!

З повагою, сільський голова Інна Абдулкадирова

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано