A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

2 сесія VIII скликання від 11 грудня 2020 року

Дата: 11.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 705

Перелік рішень
другої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VІІІ скликання
від 11 грудня 2020 року

Рішення 1 Про дострокове припинення повноважень депутата Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 2 Про реорганізацію Циківської сільської ради шляхом приєднання до Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про скорочення штату працівників Циківської сільської ради.
Рішення 4 Про створення фінансового відділу Гуменецької сільської ради.
Рішення 5 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату Гуменецької сільської ради.
Рішення 6 Про внесення змін до штатного розпису Гуменецької сільської ради.
Рішення 7 Про затвердження Статуту Гуменецької територіальної громади у новій редакції.
Рішення 8 Про Регламент роботи Гуменецької сільської ради VIII скликання.
Рішення 9 Про звіт дільничних офіцерів поліції щодо стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території населених пунктів Гуменецької сільської ради.
Рішення 10 Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Господар» Гуменецької сільської ради шляхом ліквідації.
Рішення 11 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 12 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та надання її в оренду АТ «Хмельницькобленерго».
Рішення 18 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду СТзОВ «ВФ «Гуменецьке».
Рішення 37 Про зміну назви Абрикосівського дошкільного навчального закладу «Перлинка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Абрикосівський заклад дошкільної освіти «Перлинка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 38 Про зміну назви Вербецького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Вербецький заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 39 Про зміну назви Голосківського дошкільного навчального закладу «Берізка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Голосківський заклад дошкільної освіти «Берізка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 40 Про зміну назви Гуменецького дошкільного навчального закладу «Дивограй» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Гуменецький заклад дошкільної освіти «Дивограй» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 41 Про зміну назви Лисогірського дошкільного навчального закладу «Перлинка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Лисогірський заклад дошкільної освіти «Перлинка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 42 Про зміну назви Нігинського дошкільного навчального закладу «Білочка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на Нігинський заклад дошкільної освіти «Білочка» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 43 Про зміну назви Пудловецького дошкільного навчального закладу «Журавлик» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Пудловецький заклад дошкільної освіти «Журавлик» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 44 Про зміну назви Сахкамінського дошкільного навчального закладу «Малятко» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області на Сахкамінський заклад дошкільної освіти «Малятко» Гуменецької сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту у новій редакції.
Рішення 45 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 46 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 47 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 48 Про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 49 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 50 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баранову Олександру Миколайовичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бзинко Людмилі Михайлівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бзинко Людмилі Михайлівні.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білоус Валентині Анатоліївні.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Білоус Валентині Анатоліївні.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднару Михайлу Олексійовичу.
Рішення 57 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Грохольській Людмилі Михайлівні.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитруку Андрію Дмитровичу.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Добротіній Ніні Антонівні.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Закордонцю Миколі Вікторовичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Колубаївці гр. Замороці Миколі Сергійовичу.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Комарніцькому Володимиру Васильовичу.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Мельнику Олександру Петровичу.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Мельник Людмилі Михайлівні.
Рішення 65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Мінькевичу Дмитру Михайловичу.
Рішення 66 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства гр. Мінькевич Ларисі Миколаївні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мудрак Галині Олексіївні.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Надольському Йосипу Івановичу.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пелуйко Зої Іванівні.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полегонько Олегу Васильовичу.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Киселівка гр. Телятицькому Сергію Леонідовичу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фаріонік Яні Миколаївні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хапко Івану Миколайовичу.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Хапко Івану Миколайовичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Яремі Людмилі Олександрівні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення землі гр. Коваль Світлані Борисівні.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Улянівка гр. Маньковському Тарасу Михайловичу.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Бежан Катерині Олександрівні.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Бежан Максиму В’ячеславовичу.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Гуменці гр. Горецькому Віталію Васильовичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Нігин гр. Закордонцю Руслану Анатолійовичу.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Змерзлій Вікторії Миколаївні.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Змерзлому Михайлу Полікарповичу.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Ковальському Ярославу Миколайовичу.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Пудлівці гр. Корчистій Наталії Антонівні.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Пудлівці гр. Корчистому Вадиму Васильовичу.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Лубинецькій Катерині Анатоліївні.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Максименко Ірині Миколаївні.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Залісся Друге гр. Матковському Анатолію Борисовичу.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Нігин гр. Мокринчуку Василю Івановичу.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Думанів гр. Приймак Сніжані Сергіївні.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Нігин гр. Смеречинському Ростиславу Руслановичу.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами села Киселівка гр. Тимофієвій Анастасії Ігорівні.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Ацкевичу Анатолію Вацлавовичу.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Ацкевич Ользі Пилипівні.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бантюку Миколі Миколайовичу.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бережанській Ганні Василівні.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Бетлінській Ніні Петрівні.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Бзинку Олегу Миколайовичу.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Богач Надії Леонідівні.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Боднар Світлані Анатоліївні.
Рішення 107 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Боднар Світлані Анатоліївні.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Годованцю Вадиму Вікторовичу.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Данилюк Анастасії Романівні.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Дарчук Оксані Олександрівні.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Джубабі Тарасу Валентиновичу.
Рішення 112 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Калинюк Інні Віталіївні.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Камінській Наталії Михайлівні.
Рішення 114 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Климець Майї Олександрівні.
Рішення 115 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Климець Майї Олександрівні.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Козаку Василю Степановичу.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Кондрацькому Юрію Миколайовичу.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Тернавка гр. Кушнір Валентині Василівні.
Рішення 119 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Лисій Галині Петрівні.
Рішення 120 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Лисому Ростиславу Олександровичу.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність.
Рішення 122 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Корчівка гр. Нагнибіді Володимиру Володимировичу.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Петрованчуку Ігорю Кириловичу.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Полуботкіну Сергію Анатолійовичу.
Рішення 125 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Полюху Віктору Антоновичу.
Рішення 126 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Рибіцькій Валентині Василівні.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сніцару Василю Миколайовичу.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сніцар Надії Василівні.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соколовій Лесі Олегівні.
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Сосновській Ірині Леонідівні.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Сосновському Володимиру Леонідовичу.
Рішення 132 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Тимофіїву Валерію Вікторовичу.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Усатюк Ганні Іванівні.
Рішення 134 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хапко Галині Іванівні.
Рішення 135 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Щегельській Галині Володимирівні.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Яковлєвій Олені Степанівні.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Боднару Михайлу Васильовичу.
Рішення 138 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бурковській Броніславі Климентівні.
Рішення 139 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся гр. Височанському Олександру Івановичу.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гончару Юрію Петровичу.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Грищуку Олександру Васильовичу.
Рішення 142 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся.
Рішення 143 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Козловській Оксані Валеріївні.
Рішення 144 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Крижанівській Аллі Валеріївні.
Рішення 145 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Крижанівській Ользі Володимирівні.
Рішення 146 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Кучеру Віталію Леонідовичу.
Рішення 147 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Навроцькій Любові Костянтинівні.
Рішення 148 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин.
Рішення 149 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Петрованчук Тетяні Феофанівні.
Рішення 150 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Тернавка гр. Прудивусу Сергію Анатолійовичу.
Рішення 151 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Сагановському Євгенію Валентиновичу.
Рішення 152 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Малозалісся.
Рішення 153 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Слободяну Сергію Анатолійовичу.
Рішення 154 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Сосулі Тетяні Олександрівні.
Рішення 155 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Столяру Василю Миколайовичу.
Рішення 156 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Столяру Василю Миколайовичу.
Рішення 157 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Татарину Олександру Миколайовичу.
Рішення 158 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Тетервак Людмилі Петрівні.
Рішення 159 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність за межами населеного пункту Супрунківці гр. Шаповалу Ярославу Івановичу.
Рішення 160 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Юр’єву Анатолію Петровичу.
Рішення 161 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 162 Про клопотання перед Кам’янець-Подільською районною радою щодо передачі в комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.
Рішення 163 Про продовження дії контракту з керівником комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано