A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

62 (позачергова) сесія VII скликання від 16 жовтня 2020 року

Дата: 21.10.2020 10:46
Кількість переглядів: 504

Перелік рішень
шістдесят другої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 16 жовтня 2020 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 2 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про внесення змін до Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2020-2022 роки.
Рішення 4 Про виплату одноразової адресної допомоги дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку.
Рішення 5 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 6 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Корчистому Андрію Васильовичу.
Рішення 7 Про виділення коштів для оплати послуг з виготовлення технічних паспортів та звіту про оцінку майна.
Рішення 8 Про надання в оренду земельної ділянки.
Рішення 9 Про розірвання договору оренди земельної ділянки.
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 11 Про укладення договору оренди комунального майна.
Рішення 12 Про розірвання договору оренди землі.
Рішення 13 Про надання земельних ділянок в оренду.
Рішення 14 Про клопотання про затвердження проекту землеустрою.
Рішення 15 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних часток (паїв) на умовах оренди СТзОВ ВФ «Гуменецьке».
Рішення 16 Про затвердження детального плану території частини села Гуменці.
Рішення 17 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2020 рік.
Рішення 18 Про внесення змін до штатного розпису комунального підприємства «Житловодгоспресурс» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 19 Про внесення змін до штатного розпису Місцевої пожежної команди села Гуменці на 2020 рік.
Рішення 20 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 21 Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради в новій редакції.
Рішення 22 Про внесення змін до штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 23 Про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 24 Про внесення змін в рішення п’ятдесят шостої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 16.04.2020 року №59.
Рішення 25 Про передачу гр. Миронюку Миколі Леонтійовичу у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 26 Про передачу гр. Возній Наталії Антонівні у приватну власність земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Каляпіній Людмилі Антонівні.
Рішення 28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність гр. Когут Володимиру Петровичу.
Рішення 29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Алєксєєнко Наталії Миколаївні.
Рішення 30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Белезі Миколі Володимировичу.
Рішення 31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бзинко Галині Зінов’ївні.
Рішення 32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бзинко Галині Зінов’ївні.
Рішення 33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Бокулічу Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Бурляй Евгені Антонівні.
Рішення 35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вонсович Інні Валеріївні.
Рішення 36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Гайдей Альоні Михайлівні.
Рішення 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гелеватій Наталії Миколаївні.
Рішення 38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гуцуляку Едуарду Олеговичу.
Рішення 39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Демишиній Олені Анатоліївні.
Рішення 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Завадській Кларі Йосипівні.
Рішення 41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Заводовському Віктору Анатолійовичу.
Рішення 42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Залевському В’ячеславу Станіславовичу.
Рішення 43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Іванову Ігорю Вікторовичу.
Рішення 44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Кіщенку Миколі Михайловичу.
Рішення 45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Комарницькому Олегу Івановичу.
Рішення 46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Кузік Броніславі Михайлівні.
Рішення 47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Кузік Броніславі Михайлівні.
Рішення 48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Кульчицькій Марині Романівні.
Рішення 49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Кундильовській Іраїді Михайлівні.
Рішення 50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Лисій Катерині Олександрівні.
Рішення 51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Любіменко Андрію Ігоровичу.
Рішення 52 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Мазур Валентині Павлівні.
Рішення 53 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Нестеруку Андрію Андрійовичу.
Рішення 54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Пазюк Іванні Василівні.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Полінській Людмилі Францівні.
Рішення 56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Полінській Людмилі Францівні.
Рішення 57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Помазан Анастасії Олександрівні.
Рішення 58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Ржеп’янській Тетяні Анатоліївні.
Рішення 59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ростецькому Олександру Антоновичу.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Семенюку Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Соловей Марині Анатоліївні.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Степаненку Миколі Антоновичу.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Сьомку Максиму Леонтійовичу.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Думанів гр. Ткачу Павлу Володимировичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Хіхловській Людмилі Михайлівні.
Рішення 66 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шавардак Олені Анатоліївні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка гр. Шевцову Костянтину Олександровичу.
Рішення 68 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Шелест Ользі Валентинівні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Яловику Сергію Володимировичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Залісся Друге гр. Яловик Тетяні Костянтинівні.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ацкевича Анатолія Вацлавовича.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ацкевич Ольги Пилипівни.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Бзинко Олега Миколайовича.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ганголи Олега Омеляновича.
Рішення 75 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Годованця Вадима Вікторовича.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Данилюк Анастасії Романівни.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Малозалісся.
Рішення 78 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Козловської Оксани Валеріївни.
Рішення 79 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Колісника Миколи Олександровича.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кондрацького Юрія Миколайовича.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Петрованчука Ігоря Кириловича.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Петрованчук Тетяни Феофанівни.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Прудивус Сергія Анатолійовича.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сагановського Євгена Валентиновича.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Малозалісся.
Рішення 86 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Яковлєвої Олени Степанівни.
Рішення 87 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Білобрової Ілони Олександрівни.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Богач Надії Леонідівни.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Грищука Олександра Васильовича.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кирик Галини Олександрівни.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кушнір Валентини Василівни.
Рішення 92 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Мельника Віталія Васильовича.
Рішення 93 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Миронюк Аліни Григорівни.
Рішення 94 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Миронюка Олега Володимировича.
Рішення 95 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Навроцької Любові Костянтинівни.
Рішення 96 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Полуботкіна Сергія Анатолійовича.
Рішення 97 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Жмурко Олесі Миколаївни.
Рішення 98 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кучера Віталія Леонідовича.
Рішення 99 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Нігин.
Рішення 100 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Сосули Тетяни Олександрівни.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Купчинському Миколі Володимировичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Вербка.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП – 10/0,4).
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бежан Катерині Олександрівні.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Бежану Максиму В’ячеславовичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бєлоножкіну Володимиру Костянтиновичу.
Рішення 107 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бойку Володимиру Віталійовичу.
Рішення 108 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Будовіцькій Марії Олександрівні.
Рішення 109 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Будовіцькій Марії Олександрівні.
Рішення 110 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бучик Євгені Олександрівні.
Рішення 111 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вересюк Юлії Олександрівні.
Рішення 112 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончаруку Івану Володимировичу.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Данилюк Надії Миколаївні.
Рішення 114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Демкову Володимиру Петровичу.
Рішення 115 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Демкову Володимиру Петровичу.
Рішення 116 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Добротіній Ніні Антонівні.
Рішення 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Змерзлій Вікторії Миколаївні.
Рішення 118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Змерзлому Михайлу Полікарповичу.
Рішення 119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Карачун Олені Вікторівні.
Рішення 120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Пудлівці гр. Ключніковій Вірі Богданівні.
Рішення 121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Ковальському Ярославу Миколайовичу.
Рішення 122 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Костюку Максиму Ігоровичу.
Рішення 123 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Улянівка гр. Кусакіній Галині Вікторівні.
Рішення 124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Лубенецькій Олені Юріївні.
Рішення 125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Лубинецькій Катерині Анатоліївні.
Рішення 126 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Луцик Людмилі Петрівні.
Рішення 127 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Залісся Друге гр. Матковському Олександру Вікторовичу.
Рішення 128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Мокринчуку Василю Івановичу.
Рішення 129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Насейкіній Олені Миколаївні.
Рішення 130 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства в межах села Абрикосівка гр. Орлянському Володимиру Вікторовичу.
Рішення 131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Осіпчук Галині Броніславівні.
Рішення 132 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Осіпчук Галині Броніславівні.
Рішення 133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Осіпчуку Дмитру Миколайовичу.
Рішення 134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Осіпчук Оксані Володимирівні.
Рішення 135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Приймак Сніжані Сергіївні.
Рішення 136 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Пузирьовій Галині Михайлівні.
Рішення 137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пурдес Ілоні Вікторівні.
Рішення 138 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Ріпаку Олександру Анатолійовичу.
Рішення 139 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ростецькому Олександру Антоновичу.
Рішення 140 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ростецькому Олександру Антоновичу.
Рішення 141 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сіроченко Надії Іванівні.
Рішення 142 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Сіроченко Надії Іванівні.
Рішення 143 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Слизик Ростиславу Євгеновичу.
Рішення 144 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Столяру Олександру Миколайовичу.
Рішення 145 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Улянівка гр. Стоцькому Станіславу Анатолійовичу.
Рішення 146 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Телесніцькому Віктору Дмитровичу.
Рішення 147 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Телесніцькому Віктору Дмитровичу.
Рішення 148 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Телятицькому Сергію Леонідовичу.
Рішення 149 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Турик Оксані Володимирівні.
Рішення 150 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Турик Оксані Володимирівні.
Рішення 151 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Думанів гр. Турчинському Маркові Георгійовичу.
Рішення 152 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Храбуст Назарію Ігоровичу.
Рішення 153 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Голосків гр. Червінському Віталію Людвіковичу.
Рішення 154 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шелест Ользі Валентинівні.
Рішення 155 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щербань Крістіні Сергіївні.
Рішення 156 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шупарському Олександру Анатолійовичу.
Рішення 157 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Янчуку Олегу Володимировичу.
Рішення 158 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 159 Про погодження надання земельної ділянки гр. Івасюку Роману Олеговичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 160 Про погодження надання земельної ділянки гр. Ратушняку Миколі Вікторовичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 161 Про погодження надання земельної ділянки гр. Томіну Сергію Вікторовичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Малозалісся Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 162 Про погодження надання земельної ділянки гр. Турчинському Маркові Георгійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 163 Про погодження надання земельної ділянки гр. Корбуту Василю Дмитровичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Улянівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 164 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 165 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 166 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 167 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 168 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Водоп’ян Олександру Володимировичу та гр. Дев’ятак Юлії Володимирівні.
Рішення 169 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 170 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 171 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 172 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 173 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 174 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 175 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 176 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 177 Про продаж земельної ділянки в селі Думанів.
Рішення 178 Про продовження дії контракту.
Рішення 179 Про внесення змін до договорів оренди землі.
Рішення 180 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Лубко Олександру Степановичу.
Рішення 181 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Малозалісся гр. Лубко Лесі Олександрівні.
Рішення 182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Великозалісся гр. Романюк Сніжані Олександрівні.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано