A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемпіонати Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади з волейболу, перетягування канату та гирьового спорту

Дата: 06.09.2020 16:53
Кількість переглядів: 457

6 вересня 2020 року у с. Залісся Другому відбувались чемпіонати Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади з волейболу, перетягування канату та гирьового спорту. Змагання входять в програму «Краще спортивне село Гуменецької ОТГ», приурочені Дню фізичної культури та спорту та проходять в рамках підготовки збірної команди Гуменецької ОТГ до Всеукраїнських змагань «Краща сільська та селищна об’єднана територіальна громада України».

У чемпіонаті громади з волейболу чемпіонами стала команда с. Нігин, друге місце с. Залісся Друге, треті місце с. Думанів.

У змаганнях з перетягування канату рівних не було спортсменам с. Залісся Другого, які і стали чемпіонами, друге місце с. Думанів, третє с. Нігин.

У гирьовому спорті у особистому заліку чемпіоном став Віктор Дорож с. Нігин, друге місце Олександр Продан с. Залісся Друге, третє – Олексій Куценко с. Нігин. У загальнокомандному заліку чемпіонами стали спортсмени с. Нігин, друге місце с. Залісся Друге, третє с. Думанів.

Призери та переможці змагань були нагородження кубками, грамотами та медалями Гуменецької сільської ради та олімпійською атрибутикою Національного Олімпійського комітету в Хмельницькій області.

Після проведення змагань з тенісу настільного серед чоловіків та жінок, шахів (чоловіки та жінки), міні-футболу (чоловіки), волейболу (чоловіки), перетягування канату (чоловіки) та гирьового спорту серед чоловіків, одразу три села претендують на звання краще спортивне село Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади 2020 року.
Залісся Друге та Думанів наразі набирають однакову кількість очок та за більшою кількістю перших місць у чемпіонатах на перше місце вийшла команда с. Залісся Друге. Третє місце посідають спортсмени села Нігин, які відстають від лідерів всього на три очки. 

Наступні змагання плануються на кінець вересня. У селі Думанів будуть проходити чемпіонати громади з волейболу та перетягування канату серед жіночих команд!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано