Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

57 (позачергова) сесія VII скликання від 05 червня 2020 року

Дата: 20.06.2020 10:47
Кількість переглядів: 572

Перелік рішень
п’ятдесят сьомої (позачергової) сесії сільської ради VІІ скликання
від 05 червня 2020 року

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
Рішення 2 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Гуменецької сільської ради.
Рішення 4 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на 2020 рік.
Рішення 5 Про збільшення Статутного капіталу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та затвердження Статуту в новій редакції.
Рішення 6 Про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
Рішення 7 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 8 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Рішення 9 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 42).
Рішення 10 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 241).
Рішення 11 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 405).
Рішення 12 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 58).
Рішення 13 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 118).
Рішення 14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 190).
Рішення 15 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 242).
Рішення 16 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП 666).
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва гр. Ужицькій Юлії Тадеушівні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Залевському В’ячеславу Станіславовичу.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Мілевському Миколі Станіславовичу.
Рішення 20 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення за межами села Малозалісся.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Миронюк Аліні Григорівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Петрованчуку Ігорю Кириловичу.
Рішення 23 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці.
Рішення 24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Яковлєвій Олені Степанівні.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бантюку Миколі Миколайовичу.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Білобровій Ілоні Олександрівні.
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Миронюку Олегу Володимировичу.
Рішення 28 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бзинко Олегу Миколайовичу.
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднар Світлані Анатоліївні.
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Боднар Світлані Анатоліївні.
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубіцькій Юлії Володимирівні.
Рішення 32 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення.
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Корбі Василю Омеляновичу.
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кузику Дмитру Володимировичу.
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузик Надії Петрівні.
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузік Броніславі Михайлівні.
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лисому Ростиславу Олександровичу.
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Молодієвській Наталії Михайлівні.
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Настік Катерині Йосипівні.
Рішення 40 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Роїк Марії Василівні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, із зміною цільового призначення.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Соколовій Лесі Олегівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сосновській Ганні Романівні.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Сосновського Володимира Леонідовича.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці гр. Сосновській Ірині Леонідівні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сосновському Леоніду Володимировичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Супрунківці.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шавардак Олені Анатоліївні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шавардак Олені Анатоліївні.
Рішення 50 Про погодження надання земельної ділянки гр. Закордонцю Руслану Анатолійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 51 Про погодження надання земельної ділянки гр. Сапоговському Олександру Володимировичу площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Залісся Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 52 Про передачу гр. Бригадир Євгені Петрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 53 Про передачу гр. Бригадир Євгені Петрівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 54 Про передачу гр. Григорчук Ларисі Василівні у приватну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Костовській Оксані Миколаївні.
Рішення 56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Костовському Руслану Володимировичу.
Рішення 57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Насейкіній Олені Миколаївні.
Рішення 58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність гр. Холодюку Василю Михайловичу та гр. Холодюку Михайлу Михайловичу.
Рішення 59 Про передачу гр. Мельнику Анатолію Євстафійовичу та гр. Мельнику Віктору Євстафійовичу у спільну часткову власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Рішення 60 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Качур Ірині Володимирівні.
Рішення 61 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Продану Володимиру Миколайовичу.
Рішення 62 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Думанів.
Рішення 63 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за межами населеного пункту села Думанів.
Рішення 64 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бзинко Олегу Олеговичу.
Рішення 65 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Бранюку Руслану Олександровичу.
Рішення 66 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Вальковій Ніні Григорівні.
Рішення 67 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Данилишеній Зіновії Володимирівні.
Рішення 68 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Драгобецькій Ніні Степанівні.
Рішення 69 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Жмурку Василю Григоровичу.
Рішення 70 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Загоржевському Павлу Олександровичу.
Рішення 71 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Іванової Валентини Михайлівни.
Рішення 72 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Ільєву Миколі Миколайовичу.
Рішення 73 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Ільєву Олександру Сергійовичу.
Рішення 74 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Корчинському Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 75 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Косінській Катерині Миколаївні.
Рішення 76 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Кочмаруку Анатолію Володимировичу.
Рішення 77 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Куриловій Лідії Миколаївні.
Рішення 78 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Муржаку Ігорю Васильовичу.
Рішення 79 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Павлішину Анатолію Федоровичу.
Рішення 80 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва та надання її у власність за межами населеного пункту Голосків гр. Пятковському Григорію Олександровичу.
Рішення 81 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Смолінській Людмилі Володимирівні.
Рішення 82 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Сов’яку Олександру Володимировичу.
Рішення 83 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Сорокіній Наталії Миколаївні.
Рішення 84 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Нігин гр. Стецюку Миколі Миколайовичу.
Рішення 85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Абрикосівка гр. Шабазі Галині Миколаївні.
Рішення 86 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 87 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 88 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Кіщенка Миколи Михайловича.
Рішення 89 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Слободяна Василя Петровича.
Рішення 90 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Гаврилюк Марини Борисівни.
Рішення 91 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Федькова Євгена Миколайовича.
Рішення 92 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 93 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 94 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 95 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 96 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 97 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 98 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 99 Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 100 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 101 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Бойко Євгені Петрівні.
Рішення 102 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Бойку Мирославу Богдановичу.
Рішення 103 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Брижатому Євгену Івановичу.
Рішення 104 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Возному Володимиру Олександровичу.
Рішення 105 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Жогану Миколі Вячеславовичу.
Рішення 106 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Матущак Людмилі Анатоліївні.
Рішення 107 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та надання її у власність за межами населеного пункту Гуменці гр. Мельник Катерині Михайлівні.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Нінадовському Ігорю Олександровичу.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Савчук Світлані Олександрівні.
Рішення 110 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Киселівка.
Рішення 111 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту Великозалісся гр. Станіславову Володимиру Сергійовичу.
Рішення 112 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Холошенко Юлії Миколаївні.
Рішення 113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для садівництва в селі Гуменці.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано