Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День святого Валентина

Дата: 15.02.2020 09:44
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

«Високе небо любові»
День Святого Валентина,
І за вікном, одна картина.
Всі з букетами ідуть,
І любов усім несуть.

Я тебе в цей вітаю,
Своє серце відправляю.
Все ж бувають чудеса:
Було серце, стало два.

14 лютого День святого Валентина. В цей день усі своїм половинкам дарують валентинки, освідчуються в коханні. І ось 13 лютого у Великозаліському сільському будинку культури була проведена конкурсно-розважальна програма, де брали участь 5 пар: Розум'як Олександр та Чишенчук Катерина, Козак Владислав та Мандебура Ліза, Побережний Богдан та Костюк Марія, Вищун Тимур та Цимбалюк Ліза, Цимбалюк Олександр та Бзинко Маргарита.

Їх оцінювало журі у складі старости сіл Великозалісся, Киселівка, Малозалісся Віри Чистяк та соціального робітника Наталії Тімакіної. Учасники змагалися за титул Валентина і Валентини, але перемогла дружба і усі одержали валентинки і подарунки.

Усі присутні одержали масу позитивних емоцій.

Фото без опису

13 лютого в Слобідко-Гуменецькому сільському клубі з нагоди Дня Святого Валентина для діток працівники культури провели конкурсно-розважальну програму "Ідеальна парочка"!

В клубі вирувала гарна атмосфера, оскільки зал було прикрашено різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, яскравою книжковою виставкою, ця романтична атмосфера створювала гарний настрій усім присутнім.

Для дітей були проведені різноманітні конкурси: «Ти мені подобаєшся», «Защемило серце», «Солодка парочка», «Танець з кульками». Дякуємо нашим жюрі за найкращі бали для наших ідеальних пар.

Фото без опису

Житття без кохання, життя без любові –
то небо без сонця, то небо беззоре!
Життя неможливе, воно не існує,
коли наше серце любові не чує!

Такими ніжними рядками вірша розпочалась конкурсно-розважальна програма до Дня Святого Валентина "Так ніхто не кохав" в Абрикосівському СК 14 лютого 2020 року. Програма вечора складалася з різноманітних захоплюючих конкурсів та вікторин. Молодь села провели гарно вечір та завершили його драйвовою дискотекою.

Фото без опису

В Пудлівецькому будинку культури до дня Святого Валентина відбувся святковий розважальний вечір "Ми знаємо що таке кохання".

Ми щиро вітаємо всіх зі святом закоханих і бажаємо не тільки в цей день отримати якомога більше «валентинок» з теплими словами, а щоб і протягом усього життя вас супроводжувало, підтримувало і надихало прекрасне почуття – Любов!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано