A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Святого Миколая

Дата: 19.12.2019 19:30
Кількість переглядів: 1024

• «Миколай спішить у кожну хату» Центр дитячої та юнацької творчості Гуменецької сільської ради
• «МИКОЛАЙ МИКОЛАЙ ТИ ПРО НАС НЕ ЗАБУВАЙ!» с. Пудлівці
• «Ой хто, хто Миколая любить» Голосківський ДНЗ

Фото без опису

День Святого Миколая – найочікуваніше свято всіх дітей. Традиційно цього дня Центр дитячої та юнацької творчості Гуменецької сільської ради привітав дітей пільгових категорій і провів для них театралізоване дійство «Миколай спішить у кожну хату». Казкові герої подарували гостям чудове свято – омріяну зустріч з Святим Миколаєм та дивовижну історію з різноманітними конкурсами та хороводами.

Усі діти отримали подарунки від Гуменецької сільської ради та відділу освіти, культури, спорту і туризму.

Хай цей святковий гарний день у дітей залишить багато радісних вражень та спогадів, і нехай дитячі мрії завжди збуваються!

Фото без опису

«МИКОЛАЙ МИКОЛАЙ ТИ ПРО НАС НЕ ЗАБУВАЙ!»

День Святого Миколая – улюблене свято усіх дітей. Кожного року приходить він непомітно, проникаючи у їхнє житло, даруючи омріяні подарунки. Завітав він на гостину разом з працівниками культури і до вихованців Пудлівецького ДНЗ «Журавлик». Цього чарівника привітали достойно – малеча підготувала йому вірші.

У відповідь Святий Миколай привітав їх зі святом і подарував подаруночки. Дітки були у захваті, а у їхніх оченятах світилося щастя.

Фото без опису

День святого Миколая – одне з найрадісніших, найочікуваніших свят року. Скільки приємних хвилювань приносить очікування цього чудового свята. Що ж він подарує? Малюки з нетерпінням чекають казкові подарунки від Миколая, заглядаючи під подушку.

18 грудня в Голосківський дитячий садочок "Берізка" завітав святий Миколай разом зі своїми помічниками ангелочками на свято "Ой хто, хто Миколая любить". З гостинцями на свято також завітали староста сіл Голосків та Улянівка Євгена Мандзюк та отець Андріан.

В цей день маленькі дитячі серця поринули в справжню казку новорічних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано