A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Цінуймо культуру – то є душа народу

Дата: 12.12.2019 19:03
Кількість переглядів: 1292

Фото без опису

Пріоритетними напрямками роботи закладів культури Гуменецької сільської ради є відродження, збереження та популяризація культурної спадщини громади.

Так, в Гуменецькому сільському будинку культури свої атестаційні програми на присвоєння звання «народних» колективів продемонстрували два творчих колективи Гуменецької об’єднаної територіальної громади: аматорський хореографічний колектив «Колос» Гуменецького сільського будинку культури (керівник Вознюк Д.А.) та аматорський оркестр духових інструментів «Дивограй» Думанівського сільського будинку культури (керівник Кульчицький О.В.). Підтримати колективи до сільського будинку культури прийшли сільський голова Абдулкадирова І.Г., начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Срібняк Л.О., старости сіл та колеги.

Оцінювали програми члени обласної оглядової комісії у складі:

Олександр Серветник, провідний методист відділу науково-методичної роботи та народної творчості Хмельницького науково-методичного центру культури і мистецтва;

Сергій Присяжний, методист Хмельницького науково-методичного центру культури і мистецтва;

Олег Панасюк, провідний артист балету Хмельницького академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького.

Концертні програми пройшли на хорошому рівні.

Теплими та щирими оплесками глядачі нагороджували аматорів сцени, дякували за приємні хвилини відпочинку, які подарували їм учасники концерту.

Щиро вдячні керівникам клубних закладів та учасникам аматорських колективів за сумлінну працю та творчий пошук.

Нехай не полишають Вас та завзятість і енергія, сила волі та витримка, яких не раз докладаєте до своїх щоденних старань.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним! 

Дякуємо членам оглядової комісії за об’єктивну оцінку, а керівництву Гуменецької сільської ради та відділу освіти, культури, спорту та туризму за цінну підтримку колективів художньої самодіяльності в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано