A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення про прийом пропозицій для формування громадської ради Гуменецької сільської ради

Дата: 18.11.2019 09:41
Кількість переглядів: 466

Гуменецька сільська рада повідомляє про прийом пропозицій для формування громадської ради Гуменецької сільської ради.

Пропозиції приймаються протягом 20 календарних днів з дня виходу даного оголошення.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

З положенням про громадську раду Гуменецької сільської ради можна ознайомитися на сайті Гуменецької сільської ради https://gumenetska-gromada.gov.ua/ у розділі «Новини».

З метою подання пропозицій інститут громадянського суспільства подає заяву, складену у довільній формі, яка підписується уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

заява з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, підписана кандидатом особисто;

біографія кандидата;

відомості про напрями діяльності інституту громадянського суспільства;

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Якщо останній день приймання заяв припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, останнім днем подання документів вважається перший за ним робочий день.

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несуть інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника (кандидата), а також делегований представник інституту громадянського суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано