A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Подаруй усмішку, Правила дорожнього руху та Земля миру - події у Слобідці-Гуменецькій

Дата: 25.09.2019 16:10
Кількість переглядів: 818

19 вересня відзначається «День Смайлика». Перший смайлик був просто усміхненою мордочкою, що складається з двокрапки, тире і закриваючої дужки :-)

Кожен сучасний дітвак знає, що смайлик – це маленька жовта голова, яка усміхається.

Працівники Слобідко-Гуменецького клубу провели акцію «Подаруй усмішку».

Відомо всім, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров`я. Необережність на вулиці часто призводить до втрати не тільки здоров`я, а й життя. Тому треба всім дотримуватись правил дорожнього руху.

Саме про правила дорожнього руху йшлося у ляльковій виставі в Слобідко-Гуменецькому клубі. Завідуюча клубом Сніжана Блажко, бібліотекар Ірина Сороката та організатор дозвіллєвої роботи Антоніна Авінько на прикладі героїв лялькової вистави показали, як правильно поводити себе на дорозі. Закріпили свої знання про правила дорожнього руху вікторинами та цікавими іграми.

У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам…

Так 21 вересня працівники Слобідко-Гуменецького сільського клубу залучили молодь до флешмобу, який мав назву «Земля Миру»

Бажаємо усім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано