A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

48 сесія VII скликання від 13 вересня 2019 року

Дата: 23.09.2019 13:34
Кількість переглядів: 663

Перелік рішень сорок восьмої сесії сільської ради VІІ скликання від 13 вересня 2019 року 

Рішення 1 Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
Рішення 2 Про передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 3 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства сільської ради.
Рішення 4 Про внесення змін до структури та чисельності виконавчого апарату сільської ради.
Рішення 5 Про внесення змін до штатного розпису сільської ради на 2019 рік.
Рішення 6 Про визнання рішень сесії такими, що втратили чинність.
Рішення 7 Про продаж комунального майна.
Рішення 8 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 9 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 10 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 11 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 12 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 13 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 14 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 15 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 16 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 17 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 18 Про внесення змін до рішення сорок першої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 21.12.2018 року №68 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».
Рішення 19 Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Рішення 20 Про затвердження структури та граничної чисельності працівників апарату відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.
Рішення 21 Про внесення змін до структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гуменецької сільської ради.
Рішення 22 Про затвердження детального плану території частини села Нігин по вулиці Центральній, 66.
Рішення 23 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури в селі Вербка.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ЗТП №213).
Рішення 27 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №247).
Рішення 28 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №293).
Рішення 29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №549).
Рішення 30 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ЗТП №232).
Рішення 31 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ЗТП №506).
Рішення 32 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ЗТП №34).
Рішення 33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №11).
Рішення 34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №32).
Рішення 35 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №33).
Рішення 36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (ЗТП №690).
Рішення 37 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №609).
Рішення 38 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №384).
Рішення 39 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії АТ «Хмельницькобленерго» – (КТП №377).
Рішення 40 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Алєксєєнко Наталії Миколаївні.
Рішення 41 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Бабінській Олені Василівні.
Рішення 42 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Бетлінській Ніні Петрівні.
Рішення 43 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Білому Артему Віталійовичу.
Рішення 44 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Білому Віталію Миколайовичу.
Рішення 45 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Білоконь Тетяні Іванівні.
Рішення 46 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Білоконь Василю Миколайовичу.
Рішення 47 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Бобильовій Віті В’ячеславівні.
Рішення 48 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боднарчук Ірині Броніславівні.
Рішення 49 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Боль Андрію Володимировичу.
Рішення 50 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Ботярко Любові Олександрівні.
Рішення 51 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Возному Володимиру Михайловичу.
Рішення 52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Галкіній Олені Олександрівні.
Рішення 53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Григорук Антоніні Володимирівні.
Рішення 54 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Дармороз Наталії Петрівні.
Рішення 55 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Дорожу Олександру Васильовичу.
Рішення 56 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Драгобецькій Галині Вікторівні.
Рішення 57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Драчу Василю Дем’яновичу.
Рішення 58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Драч Людмилі Петрівні.
Рішення 59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Жмурку Вадиму Васильовичу.
Рішення 60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Жмурку Василю Григоровичу.
Рішення 61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Загоржевському Павлу Олександровичу.
Рішення 62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Заморській Олександрі Михайлівні.
Рішення 63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Іваніцькій Ірині Валеріївні.
Рішення 64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Іванову Віктору Олександровичу.
Рішення 65 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Івановій Валентині Михайлівні.
Рішення 66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кирик Галині Олександрівні.
Рішення 67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кіщенку Миколі Михайловичу.
Рішення 68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Короленку Миколі Володимировичу.
Рішення 69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Корчинському Анатолію Анатолійовичу.
Рішення 70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Коцуняк Олександру Михайловичу.
Рішення 71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кочмаруку Анатолію Володимировичу.
Рішення 72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Кочмарук Ользі Анатоліївні.
Рішення 73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Крижановській Людмилі Михайлівні.
Рішення 74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Кулешову Данилу Валерійовичу.
Рішення 75 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Кулішовій Тетяні Георгіївні.
Рішення 76 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Куриловій Лідії Миколаївні.
Рішення 77 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Левицькому Леоніду Івановичу.
Рішення 78 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Лісняку Олександру Віталійовичу.
Рішення 79 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Ляховецькій Яні В’ячеславівні.
Рішення 80 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Ляховецькому Вячеславу Анатолійовичу.
Рішення 81 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Мамчур Анні В’ячеславівні.
Рішення 82 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Мамчуру Михайлу Леонтійовичу.
Рішення 83 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Навроцькій Любові Костянтинівні.
Рішення 84 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Очеретному Ігорю Богдановичу.
Рішення 85 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Петрик Галині Володимирівні.
Рішення 86 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Побережній Галині Андріївні.
Рішення 87 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Полюх Віктору Антоновичу.
Рішення 88 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Прокопчуку Володимиру Васильовичу.
Рішення 89 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романчук Галині Володимирівні.
Рішення 90 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Романчук Галині Володимирівні.
Рішення 91 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Романюк Галині Леонідівні.
Рішення 92 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Романюку Леоніду Анатолійовичу.
Рішення 93 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Свириді Галині Володимирівні.
Рішення 94 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Смеречинській Наталії Петрівні.
Рішення 95 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Смеречинському Ростиславу Руслановичу.
Рішення 96 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Степаненко Миколі Антоновичу.
Рішення 97 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Нігин гр. Стецюку Миколі Миколайовичу.
Рішення 98 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Стецюк Наталії Миколаївні.
Рішення 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Столяр Наталії Володимирівні.
Рішення 100 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Уткіній Надії Михайлівні.
Рішення 101 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Фаріон Юрію Петровичу.
Рішення 102 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Федоренку Михайлу Васильовичу.
Рішення 103 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Хаджинському Володимиру Дем’яновичу.
Рішення 104 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Хапко Емілії Петрівні.
Рішення 105 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами селища Сахкамінь гр. Чорному Анатолію Михайловичу.
Рішення 106 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами села Абрикосівка гр. Шабазі Аліні Василівні.
Рішення 107 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Вапничній Надії Василівні.
Рішення 108 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Волошину Олександру Миколайовичу.
Рішення 109 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Демському Віктору Петровичу.
Рішення 110 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Каландюку Олегу Вікторовичу.
Рішення 111 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Ковальській Наталії Миколаївні.
Рішення 112 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корецькому Владиславу Євгенійовичу.
Рішення 113 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Коротинській Тетяні Феодосіївні.
Рішення 114 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корчинській Євгені Євгенівні.
Рішення 115 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Залісся Друге.
Рішення 116 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Кочергіній Лесі Анатоліївні.
Рішення 117 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Кріль Любов Вікторівні.
Рішення 118 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Марунчаку Віктору Петровичу.
Рішення 119 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Овсянніковій Ользі Дмитрівні.
Рішення 120 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Овсянніковій Ользі Дмитрівні.
Рішення 121 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Сластьонову Роману Сергійовичу.
Рішення 122 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стороженко Валентині Степанівні.
Рішення 123 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Фролову Анатолію Івановичу.
Рішення 124 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність за межами населеного пункту гр. Ціхоцькому Руслану Анатолійовичу.
Рішення 125 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 126 Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Рішення 127 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 128 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 129 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки
Рішення 130 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 131 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 132 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 133 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 134 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 135 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 136 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 137 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 138 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 139 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 140 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 141 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 142 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 143 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 144 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 145 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 146 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 147 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 148 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 149 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 150 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 151 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 152 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 153 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 154 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 155 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
Рішення 156 Звіт про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2019 року.
Рішення 157 Про надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил до Дня захисника України.
Рішення 158 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 159 Про внесення змін до договору оренди землі.
Рішення 160 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 161 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 162 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 163 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 164 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 165 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 166 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 167 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 168 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 169 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 170 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 171 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 172 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 173 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
Рішення 174 Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на баланс Гуменецької сільської ради.
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано