A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення

Дата: 19.07.2019 14:52
Кількість переглядів: 524

22 травня 2019 року розпорядженням Кабінету Міністрів України №355 було затверджено план заходів щодо реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами, яким визначено заходи для реалізації завдань Концепції, строки їх реалізації, відповідних виконавців та індикатори виконання за кожним із заходів.

На виконання заходів 1 та 2 завдання 1 Плану заходів, а також на виконання завдання 3 плану заходів з реалізації нового етапу реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні на 2019 – 2021 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 року № 77, Міністерство культури проводить опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав, щодо вивчення побажань населення до змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.

Результати досліджень будуть використані під час розробки законопроектів про внесення змін до законів України «Про культуру», «Про місцеве самоврядування в Україні» та проекту постанови Кабінету Міністрів України щодо затвердження мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами».

Опитування проводитиметься до 22 липня 2019 року на загальнонаціональному рівні шляхом поширення онлайн анкети серед населення.

Онлайн анкета знаходиться за посиланням https://bit.ly/2XMIKEd

Телефон для довідок: (044) 235-22-33, контактна особа – Кулініч Марина Тарасівна, державний експерт з питань регіональної політики.

Відділ освіти, культури, спорту і туризму
Гуменецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано