A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Святкування Дня Конституції та Дня молоді (+відео)

Дата: 28.06.2019 15:31
Кількість переглядів: 1716

Фото без опису

23 роки тому Кон­ституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг держав­ності, демократії і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права та захист свобод людини – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьо­годення українського соціуму. Ос­новний Закон, що гарантує права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно утвердив незалежність нової європейської держави.

27 червня на площі біля Гуменецького сільського будинку культури відбулося загальнотериторіальне свято присвячене Дню Конституції України та одному з найяскравіших та динамічних свят – Дню молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня.

Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість – це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

З привітальним словом до молоді звернулися секретар Гуменецької сільської ради Ліна Миколаївна Слободян та начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Лілія Олексіївна Срібняк побажали їм насолоджу­ватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх, завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Щиро зичимо всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя.та мирного неба! Нехай ці свята додадуть всім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобут­ками в ім’я процвітання нашої Батьківщини.

Ведучі Ольга Юрчук та Вікторія Кузьміна провели конкурсну-розважальну програму «Хто зверху».

Музичними вітаннями вітали аматори культури Гуменецької сільської ради.

Ізюминкою свята стали розваги з холі фарбами.

відеокліп про подію:

Фото без опису

с.Абрикосівка:

З головним святом країни вітаємо,
Мирного неба над головою бажаємо,
Нехай у кожному домі панує щастя і любов,
Нехай Україна процвітає знову і знов!

День Конституції України традиційно відзначається 28 червня, а в 2019 році офіційне свято припадає на п'ятницю. 23 роки тому наша держава отримала Основний Закон, за яким ми й живемо досі, тож ця дата справді важлива для кожного українця!

Бібліотекар Аліна Савенко розповіла дітям, про те як «народжуються» закони; пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною.

Фото без опису

с.Пудлівці:

Конституція запорука майбутнього України! У селі Пудлівці проведено флеш-моб до Конституції України та святкову дискотеку до дня молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано