A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

У Вербці відбувся конкурс до Дня рибальства (+відео)

Дата: 25.06.2019 14:22
Кількість переглядів: 1424

Чудового літнього червневого ранку біля ставка у с.Вербка до Всесвітнього дня рибальства зібралися любителі порибалити, серед яких були і чоловіки, і жінки, і діти. Захоплююче видовище спостерігали багато вболівальників, адже День рибака святкували на конкурсній основі. Кожен учасник, а їх було 45 чоловік, з нетерпінням і радістю клав у відро спійману рибку з надією на перемогу.

Та пощастило спіймати найбільшу рибину вагою 4 кг 700 г Гребень Миколі, а найбільшу вагу всіх спійманих рибин (5 кг 360 г) мав Мазур Микола. По кількості виловлених риб відзначився Басок Веніамін. Найстаршими рибалками були Грищук Олександр та Соколюк Валентин, а наймолодшою Тарапута Ліза.

Та промайнуло би це свято десь у вічність, якби не наш сільський староста Анатолій Васильович Мазур, який є ініціатором цього дійства. І у нього все вийшло: рибалки з рибою, вболівальники з подарунками, переможці нагороджені. Голова Гуменецької ОТГ Інна Григорівна Абдулкадирова, яка була присутня на святі, нікого не залишила без уваги і подарунка. Вербівчани щиро дякують Інні Григорівні та Анатолію Васильовичу за проведене свято.

відеорепортаж з місця події:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано