A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Мій татусь найкращий у світі

Дата: 16.06.2019 11:14
Кількість переглядів: 1967

Наш славний і рідний, найкращий у світі
З тобою нам завжди затишно і світло 
Ти гарний господар і батько чудовий 
Даруємо турботу та море любові.

(Слобідка-Гуменецька, Абрикосівка, Великозалісся, Вербка, Голосків, Пудлівці)

11 червня у Слобідко-Гуменецькій бібліотеці проведено годину вдячності "Тато – захисник своєї сім’ї та своєї країни" до Дня батька. Бібліотекар Сороката І.М. наголосила, що відзначаючи це свято, ми вказуємо на своє особливе ставлення до загальнолюдських цінностей. Дуже приємно було слухати розповіді дітей про своїх татусів. Хтось із діток казав, що батько – будівельник, хтось що батько – справжній господар, а хтось – що батько дуже любить маму.

День батька – священне свято!
Його потрібно почитати!
Всіх батьків без винятку,
Будемо всі ми вітати!
Наша гордість і опора!
Наші любі батьки!
Ви для нас приклад здоровий!
Ви по життю молодці!

Напередодні Дня батька у Абрикосівському бібліотечному пункті відбулася година спілкування "Мій татусь найкращий у світі".

Діти розповідали про своїх татусів, а також малювали їхні портрети. Бібліотекар Аліна Савенко процитувала приказки та прислів'я про тата, згадала літературні твори, де тато є взірцем мужності, працелюбства, справедливості та закликала щиро любити, поважати та слухатись своїх татусів!

День батька в Україні молоде свято. Ми знаємо що людина сильна тоді, коли в неї є сім'я. Батько і мати – це два лебедині крила, наша опора. Тримаючись за тверду татову руку дитина робить свої перші кроки в житті. У сім'ї вона навчається любові і добра. Діти дуже люблять своїх татусів і хочуть висловити щиру любов, бо знають, що тато створює моральний клімат доброти, працьовитості та злагоди в сім'ї.

З нагоди Дня батька в Великозаліському сільському будинку культури була проведена година спілкування «Мій татусь найкращий в світі». Діти розповіли про своїх татусів. А потім намалювали малюнок «Моя сім'я».

Споконвіку в сім'ї батько вважався господарем. Він піклується про родину, годує та захищає її, навчає своїх дітей жити за законами любові і правди. З нагоди Дня батька у Вербецькому сільському клубі було проведено таку форму роботи, як відкритий мікрофон "Батько в сім'ї, який він?"

Діти, батьки, сім’ї в цей день мали змогу висловити думку про роль батька в родині, з дітьми було ще проведено словесну гру "Що ми любимо робити з татом?"

Тож нехай батькові справи, слова будуть святим законом для кожної родини.

До дня батька в с. Голосків проведена з дітьми година спілкування "Шануй батька свого".

Діти з захопленням спілкувалися між собою та розповідали про своїх татусів. Більшість з них виявили бажання бути схожими на батька.

БАТЬКО – СИМВОЛ РОДУ УКРАЇНСЬКОГО!

Вітаємо всіх батьків з гарним та почесним святом , зичимо вам міцного здоров'я, мирного неба і якомога довше бути сімейним оберегом.

І сьогодні хочемо започаткувати рубрику "Батько року" і в нашому селі відаємо належне Люзняку Олександру Миколайовичу діловоду Пудлівецької громади Гуменецької ОТГ. Досвідчений фахівець своєї справи, гарний сім'янин, хороший батько, люблячий чоловік і син, вірний та відданий товариш...

Зі святом вас дорогі татусі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано