A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Огляд-конкурс художньої самодіяльності - 2019

Дата: 14.05.2019 13:50
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису

Любити серцем, розуміти красу – під таким гаслом 10 травня 2019 року у Центрі дитячої та юнацької творчості Гуменецької сільської ради відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

На святі дитячих талантів були присутні голова Гуменецької сільської ради Абдулкадирова І. Г., секретар сільської ради Слободян Л.М., начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Срібняк Л.О. Оцінювали виступи журі конкурсу – заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Жолобок Н.В., завідувач навчально-методичного відділу художньо-систематичного виховання школярів Стельмах І.А., методист відділу Митко О.М.

Перед початком конкурсу відбулася презентація виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На огляд було представлено 100 робіт, які виконані у 22 техніках та проведено 6 майстер-класів:

  • оригамі;
  • народна лялька;
  • різьблення по дереву;
  • в’язання гачком;
  • писанкарство;
  • початкове технічне моделювання.

У різножанровій концертній програмі взяли участь понад 260 вихованців, які продемонстрували блискуче виконання у вокальному, інструментальному, хореографічному, фольклорному та літературно-мистецькому жанрах.

По завершенню концерту до глядачів та усіх присутніх звернулись сільський голова Абдулкадирова І.Г., заступник директора з навчальної роботи ХОЦНТТУМ Жолобок Н.В., начальник відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради Срібняк Л.О. які щиро подякували творчим колективам та їх керівникам за плідну та професійну підготовку концертних номерів.

Захід відбувся на високому організаційному рівні у доброзичливій та творчій атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано