A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Нарада клубних працівників

Дата: 29.03.2019 08:30
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

28 березня 2019 року в базовому будинку культури відбулася нарада для клубних працівників на тему: “Особливості організації роботи клубних закладів культури в сучасних умовах”.

Висвітлювались такі питання:

  • Підвищення фахового рівня.
  • Жанри народної творчості.
  • Акція за чисте довкілля.

По першому питанню виступила начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму — Лілія Олексіївна Срібняк, яка наголосила на необхідності проходження курсової перепідготовки працівникам та керівниками закладів культури курсової перепідготовки. Особливо наголосила на обов’язковому навчанні спеціалістів, які не мають фахової освіти і повідомила, що 10-12 квітня 2019 року на базі Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв відбудеться тематичний короткостроковий семінар “Тенденції розвитку закладів культури клубного типу в сучасних умовах” з метою підвищення фахового рівня.

Друге питання розкрила директор Гуменецького СБК — Богданова Тетяна Антонівна, яка відбувши дводенний семінар у ХОНМЦКіМ, ознайомила працівників культури громади з новими тенденціями у газузі “Культура” та розповіла які існують жанри народної творчості.

Про проведення щорічної акції “За чисте довкілля” по благоустрою території розповів інженер відділу освіти, культури, спорту і туризму — Кочмарук Анатолій Володимирович. Анатолій Володимирович ознайомив працівників закладів культури із розпорядженням голови ОТГ, наказами УКРНіТ Хмельницької ОДА та Відділу освіти, КСіТ Гуменецької сільської ради про проведення благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано