A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Миколай завітав до дітей пільгових категорій (+відео)

Дата: 20.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 1179

Фото без опису

Центр дитячої та юнацької творчості Гуменецької сільської ради провів святковий захід для дітей пільгових категорій “Святий Миколай, до нас в гості завітай”, який вже стало гарною традицією в Гуменецькій територіальній громаді відмічати щороку 19 грудня.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже вони знають, що за їх слухняність, старанність, працьовитість Святий Миколай принесе їм безліч подарунків.

Привітати дітвору із дивовижним святом прийшли: сільський голова Абдулкадирова І.Г., начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Срібняк Л.О., начальник відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Комунальної установи "Гуменецький ТЦСО" Берник О.П.

Учні Гуменецького НВК „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія” показали чудову виставу за участю персонажів: Гаррі Поттера, Герміони Грейнджерс, Круели Девіл, Доброї Феї, Ліні, Святого Миколая, що поспішали до чемних діточок, які продемонстрували гарні віршики, запальні таночки, хороводи, різноманітні ігри, в яких брали участь не тільки діти а й дорослі з задоволенням підхоплювали мотив пісень та приєднувались до танцю, та розважальних ігор, які підготовили для них заступник директора з виховної роботи Чапай В.М. хореограф Вознюк Д.А.

Та яке свято без подарунків. Дитячі мрії здійснюються! Святий Миколай подарував солодощі всім присутнім дітям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано