A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День працівника сільського господарства

Дата: 19.11.2018 08:45
Кількість переглядів: 1202

Пудлівці, Голосків, Нігин, Слобідка-Гуменецька: 

Фото без опису

Нехай ніколи не переводиться селянський рід на землі нашій.

Працівники культури Пудловецького СБК, староста села Пудлівці, а також староста села Голосків привітали наших орендарів «ІСКРА 2007», «ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА» та «ЮВЕНГА» з Днем працівника сільського господарства.

Це свято дбайливих господарів, якими і є подружжя Маньковських. Завдяки їх титанічній праці, землі, які вони обробляють дають гарні плоди. Пайовики завжди відчувають турботу про них і підтримку.

У це професійне свято ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкою нашої землі, збиранням, переробкою та заготівлею її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх роботу. Низький Вам уклін. Дякуємо Вам за самовіддану й невтомну працю та бажаємо міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!

З Днем працівників сільського господарства Вас, дорогі наші земляки!

Фото без опису

18 листопада в селі Голосків вшановували працівників сільського господарства з нагоди їх професійного свята.

Староста села разом з працівниками культури вітали фермерське господарство ЮВЕНГА Грицюк Г.П., Грицюк Н. Д., фермерське господарство Кріскор Корчистий А.В. Від імені голови Гуменецької ОТГ І. Г. Абдулкадирової староста Є. І. Мандзюк вручила подяки та подарунки.

Фото без опису

Те, що дають лани широкополі,
Несе здоров’я в кожен дім.
Сільгоспників важливі дуже ролі,
Пишатися вони повинні цим.

Хай родить щедро й рясно в Україні,
Завжди хай буде гарним урожай,
Проблеми та турботи миттю згинуть,
Життю радітимуть аграрії нехай.

У святковий день, у святковий час щоб щасливою була наша доля, на щедрий спів, сонячне колосся і ваговите зерно учасники народного аматорського колективу «Заграва» Нігинського СБК Гуменецької об’єднаної територіальної громади разом із старостою села Нігин Сосулою О.М. привітали з Днем працівника сільського господарства генерального директора «Промінь Галичина» Бурейка О.Л. та працівників агрофірми.

Щоб труд ваш гарну ціну мав,
А всі товари мали гарний попит.
Щоб кожен день наснаги додавав,
Здоров’я у сім’ї, і мир, і спокій

Фото без опису 20 листопада від імені голови Гуменецької ОТГ Абдулкадирової І.Г. староста села Слобідка-Гуменецька Блажко Ю.Й. та працівники культури Кодовбецька Я.Ю., Сороката І.М. вручили подяки за вагомий внесок у розвиток села Цішковським Вікторії та Дмитру та привітали з "Днем сільського господарства".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано