A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури

Дата: 09.11.2018 10:46
Кількість переглядів: 1005

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Дякуючи щоденній праці клубних працівників, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Адже культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Тож від усієї душі вдячна Вам за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення Української держави, невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Голова Гуменецької сільської ради  І.Г.Абдулкадирова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано