A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вітаємо з перемогою у конкурсі!

Дата: 08.10.2018 16:50
Кількість переглядів: 1226

Фото без опису

У вересні-жовтні 2018 року проходив обласний фестиваль-конкурс сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвячений Дню захисника України, участь у якому взяли понад 150 учасників із всієї області.

Гуменецьку об’єднану територіальну громаду на конкурсі представляли Білоус Анатолій Іванович (село Думанів), який декламував патріотичний вірш «До українців»; аматорський народний ансамбль «Мальви» Пудловецького сільського будинку культури (керівник Любчик Л.П.) із піснею «Плакала калина» та вокалістка Гуменецького сільського будинку культури, переможець проекту «Голос громади» Кузьміна Вікторія із піснею «За мир в Україні».

Всі учасники представили нашу громаду на високому рівні і вибороли почесні призові місця.

Так, переможцем у номінації «Художнє слово» став житель села Думанів Білоус Анатолій Іванович (переглянути відео виступу у facebook) (прим. розповідь про Анатолія Івановича читайте нижче).

У номінації «Вокал» ІІ місце посіли аматорський народний ансамбль «Мальви» Пудловецького сільського будинку культури (керівник Любчик Л.П.) та вокалістка Гуменецького сільського будинку, переможець проекту «Голос громади» Кузьміна Вікторія.

Гуменецька сільська рада щиро вітає переможців, бажає нових творчих злетів, неповторних колоритних виступів та здійснення мрій!

Ми пишаємось вами і віримо, що всі ваші плани, мрії та задуми будуть такими ж успішними, як і ваша перемога у конкурсі!

Відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради

Фото без опису

В номінації «Художнє слово» перше місце зайняв Анатолій Іванович Білоус, користувач і член літературно-мистецького клубу за інтересами «Відродження» Думанівської філії КЗ «Гуменецька публічна бібліотека», декламуючи вірш Віктора Баранова «До українців».

Неодноразово Анатолій Іванович покоряв своєю декламацію односельчан та відвідувачів бібліотеки та сільського Будинку культури, адже без нього не проходила ні одна соціокультурна робота: літературні вечори, години-реквієми, історичні години, святкові концерти, тощо. Доводилось слухати з його уст і Шевченка, і Симонова, і Костенко, і Руданського та власну поезію. Було театралізовано легенду про село Думанів, де Анатолій Іванович був у ролі дідуся старця. І сьогодні дивлячись на срібне сяйво прожитих років Анатолія Івановича, можна сказати, що такі шанувальники народного надбання, творять майбутнє і є патріотами своєї Вкраїни.

Валентина Балицька
бібліотекар Думанівської філії КЗ «Гуменецька публічна бібліотека»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано