A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

37 сесія VII скликання від 30 серпня 2018 року

Дата: 04.09.2018 08:40
Кількість переглядів: 993

Перелік рішень
тридцять сьомої сесії сільської ради VІІ скликання
від 30 серпня 2018 року

Рішення 1

Звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2018 року.

Рішення 2

Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08 червня 2018 року №54.

Рішення 3

Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

Рішення 4

Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років об’єктів соціально-культурного призначення та комунального господарства сільської ради.

Рішення 5

Про безоплатну передачу майна з балансу Гуменецької сільської ради на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Рішення 6

Про безоплатну передачу автомобіля марки ГАЗ 32213 з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Рішення 7

Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на баланс відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради.

Рішення 8

Про внесення змін до рішення шостої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 14.03.2016 року №34.

Рішення 9

Про безоплатну передачу майна з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради на баланс сільської ради.

Рішення 10

Про затвердження переліку об’єктів, що підлягають приватизації.

Рішення 11

Про приватизацію об’єкта комунальної власності.

Рішення 12

Про продаж земельної ділянки.

Рішення 13

Про взяття на баланс та у комунальну власність Гуменецької сільської ради майна.

Рішення 14

Про створення органу приватизації житлового фонду.

Рішення 15

Про припинення права користування земельними ділянками.

Рішення 16

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Кольцову Мирославу Івановичу.

Рішення 17

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пшетаковській Зінаїді Григорівні.

Рішення 18

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Пшетаковській Зінаїді Григорівні.

Рішення 19

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яківчук Наталії Володимирівні.

Рішення 20

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Яківчук Наталії Володимирівні.

Рішення 21

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Войтенко Тетяні Сергіївні.

Рішення 22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Войтенко Тетяні Сергіївні.

Рішення 23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Гайдамащуку Олегу Володимировичу.

Рішення 24

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Надольському Олександру Михайловичу.

Рішення 25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Нестеровському Олександру Йосиповичу.

Рішення 26

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Юр’євій Олені Маратівні.

Рішення 27

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Перешивайло Аделіні Максимівні.

Рішення 28

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Перешивайло Аделіні Максимівні.

Рішення 29

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Старічок Діані Василівні.

Рішення 30

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Старічок Діані Василівні.

Рішення 31

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у спільну часткову власність.

Рішення 32

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Басок Тетяні Василівні.

Рішення 33

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Басок Тетяні Василівні.

Рішення 34

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Юр’євій Ілоні Михайлівні.

Рішення 35

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Юрьєвій Олені Миколаївні.

Рішення 36

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Верхолюк Тамарі Владиславівні.

Рішення 37

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Верхолюк Тамарі Владиславівні.

Рішення 38

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Корчаку Анатолію Петровичу.

Рішення 39

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Маркітан Тетяні Борисівні.

Рішення 40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Стаднік-Гайді Людмилі Петрівні.

Рішення 41

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Чижиковій Любові Григорівні.

Рішення 42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яворській Орисі Миколаївні.

Рішення 43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Яворському Віктору Сігізмундовичу.

Рішення 44

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Березовській Тамарі Василівні.

Рішення 45

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Березовському В’ячеславу Антоновичу.

Рішення 46

Про погодження надання земельної ділянки гр. Матюшко Стеллі Василівні у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Думанів Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 47

Про погодження надання земельної ділянки гр. Огородніку Володимиру Олександровичу у власність площею 1,8000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Залісся Друге Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 48

Про погодження надання земельної ділянки гр. Поцулко Руслану Миколайовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 49

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Драгомерецькій Ірині Павлівні.

Рішення 50

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Драгомерецькій Ірині Павлівні.

Рішення 51

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Поволоцькому Олександру Тимофійовичу.

Рішення 52

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Поволоцькому Олександру Тимофійовичу.

Рішення 53

Про погодження надання земельної ділянки гр. Вербовому Олегу Броніславовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 54

Про погодження надання земельної ділянки гр. Данішевському Валентину Сергійовичу у власність площею 0,1200 га для індивідуального садівництва за межами населеного пункту Гуменці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 55

Про погодження надання земельної ділянки гр. Загоруйку Андрію Миколайовичу у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Думанів Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 56

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Бурденюку Михайлу Володимировичу.

Рішення 57

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Крижановському Ігорю Станіславовичу.

Рішення 58

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Крижановському Ігорю Станіславовичу.

Рішення 59

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Пузирьову Володимиру Сергійовичу.

Рішення 60

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Пузирьову Володимиру Сергійовичу.

Рішення 61

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поліщуку Володимиру Аксентійовичу.

Рішення 62

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Поліщуку Володимиру Аксентійовичу.

Рішення 63

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сторожуку Анатолію Григоровичу.

Рішення 64

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яворській Орисі Миколаївні.

Рішення 65

Про погодження надання земельної ділянки гр. Якубашу Ігорю Анатолійовичу у власність площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 66

Про погодження надання земельної ділянки гр. Назарук Ірині Олексіївні у власність площею 1,5000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Голосків Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 67

Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VI скликання від 02.07.2013 року №16.

Рішення 68

Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VI скликання від 02.07.2013 року №19.

Рішення 69

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Бобровському Антону Івановичу.

Рішення 70

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою присвоєння кадастрового номера гр. Закордонець Світлані Миколаївні.

Рішення 71

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Коцюбанському Анатолію Олександровичу.

Рішення 72

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Коцюбанському Анатолію Олександровичу.

Рішення 73

Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 08.06.2018 року №42.

Рішення 74

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Козаку Павлу Миколайовичу.

Рішення 75

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шаповал Євгені Василівні.

Рішення 76

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Шаповал Євгені Василівні.

Рішення 77

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Гаджулі Валентині Олександрівні.

Рішення 78

Про виготовлення детального плану території частини села Колубаївці по вулиці 317-ї Дивізії, 4 «В».

Рішення 79

Про присвоєння назви вулиці в селі Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 80

Про внесення змін до рішення восьмої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради VII скликання від 13 травня 2016 року №5.

Рішення 81

Звіт про виконання плану роботи сільської ради за І півріччя 2018 року.

Рішення 82

Про надання матеріальної допомоги.

Рішення 83

Про укладення Договору суперфіцію на земельну ділянку по вулиці Коцюбинського, 12 «Б» в селі Голосків.

Рішення 84

Про виготовлення детального плану території частини села Голосків по вулиці Коцюбинського, 12 «Б».

Рішення 85

Про погодження надання земельної ділянки гр. Бандурі Борису Михайловичу площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Нігин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Рішення 86

Про призупинення діяльності філії опорного закладу Гуменецького НВК у складі ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія – Супрунковецький навчально-виховний комплекс у складі загальноосвітньої школи І ступеня та дошкільного навчального закладу Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано