A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Дата: 31.07.2018 14:00
Кількість переглядів: 866

Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації.

За даними Міжнародної організації праці, 21 мільйон людей у всьому світі є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук торговців людьми як в своїх країнах, так і за кордоном. При цьому страждають всі країни, будь то країна походження, транзиту або призначення.

У 2013 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем боротьби з торгівлею людьми, заявивши, що в такий день необхідно «підвищувати обізнаність про стан жертв торгівлі людьми і заохочувати захищати їх права».

Тому 30 липня 2018 року працівники комунальної установи "Гуменецький ТЦСО", в особі директора О.Шевчук, провели тематичну зустріч з жителями с.Колубаївці, яка відбулася в приміщенні сільського будинку культури. Запрошені прослухали лекцію щодо глобальної проблеми торгівлі людьми, її причин та наслідків, безпосередньо процесу експлуатації, а також отримали інформацію стосовно порядку встановлення статусу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та переліку допомог таким особам.

В ході зустрічі присутнім було продемонстровано документальний фільм "Життя на продаж" та роздано буклети і візитки з контактними даними.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано