A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

26 (позачергова) сесія VII скликання від 10 листопада 2017 року

Дата: 15.11.2017 15:05
Кількість переглядів: 607

Перелік рішень двадцять шостої (позачергової) сесії VII скликання від 10 листопада 2017 року

Рішення 1 Про надання дозволу відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради на списання основних засобів непридатних для подальшої експлуатації.
Рішення 2 Про затвердження передавального акту Колубаївської загальноосвітньої школи І?ІІ ступенів Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 3 Про затвердження передавального акту Колубаївського ДНЗ «Берізка» Гуменецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.
Рішення 4 Про внесення змін до сільського бюджету на 2017 рік.
Рішення 5 Про надання дозволу комунальній установі «Гуменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на списання майна непридатного для подальшої експлуатації.
Рішення 6 Про надання дозволу на передачу в оренду комунального майна.
Рішення 7 Про безоплатну передачу майна колишньої Голосківської ЗОШ І ступеня з балансу відділу освіти, культури, спорту і туризму сільської ради на баланс сільської ради.
Рішення 8 Про внесення змін до рішення Гуменецької сільської ради VII скликання від 03.02.2017 р. №48 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».
Рішення 9 Про затвердження документації із землеустрою та передачі в оренду земельної ділянки.
Рішення 10 Про припинення права користування земельними ділянками.
Рішення 11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Войт Наталії Юріївні.
Рішення 12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Галаманджук Євгені Миколаївні.
Рішення 13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ростецькій Тетяні Борисівні.
Рішення 14 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Ростецькій Тетяні Борисівні.
Рішення 15 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність гр. Соловському Віктору Володимировичу.
Рішення 16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та надання її у власність гр. Чебан Сергію Даниловичу.
Рішення 17 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Губаревій Вероніці Миколаївні.
Рішення 18 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Губаревій Вероніці Миколаївні.
Рішення 19 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ільковій Галині Василівні.
Рішення 20 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Осарчук Інні Максимівні.
Рішення 21 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Цішковській Аліні Дмитрівні.
Рішення 22 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Ребрику Олександру Михайловичу.
Рішення 23 Про надання матеріальної допомоги учасникам Міжнародного конкурсу «Джерело надій».
Рішення 24 Про надання матеріальної допомоги.
Рішення 25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Нестеровському Олександру Йосиповичу.
Рішення 26 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність гр. Нестеровському Олександру Йосиповичу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано