A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Футболістки ДЮСШ "Лідер" привезли бронзу зі Скадовська

Дата: 19.07.2018 09:01
Кількість переглядів: 964

З 2 по 8 липня 2018 року у м. Скадовську Херсонської області відбулись фінальні Всеукраїнські змагання на Кубок "Золотий колос України" з футболу серед дівчат.

Загалом у змаганнях прийняли участь 15 команд з 10 областей України. У віковій категорії 2005-2006 років народження честь Хмельницької області захищала команда ДЮСШ "Лідер" Гуменецької ОТГ (переможці обласних змагань).

Пройшовши груповий етап, у півфіналі наші дівчата зустрілись з Кропивницьким "Міланом". Гра виявилась досить цікавою, наші дівчата ні в чому не поступались своїм суперникам та мали декілька нагод для того щоб забити м'яч. В середині першого тайму суддя призначив сумнівний штрафний удар з якого кропивницькі футболістки відкрили рахунок у матчі. Після пропущеного м'яча нашій команді потрібно було йти вперед та відіграватись. Дівчата боролись до кінця, а суперниці грали на відбій. Фінальний свисток пролунав під час атаки нашої команди. Прикра поразка 0:1, сльози дівчат, розчарування тренера та дорікнути команді не було за що. Залишалось прийняти цю поразку, зробити певні висновки, добре відпочити та по максимуму налаштуватись на завтрашню ранкову гру.

У грі за 3 місце на нас чекав херсонський «Колос».

З першої хвилини наша команда завоювала ініціативу та на другій хвилині матчу Вероніка Фішман відкрила рахунок. Далі команда ДЮСШ «Лідер» не дала жодного шансу суперникам щоб відігратись. Закономірна перемога 1:0 та третє місце. Радості дівчат не було меж. На нагородженні команда отримала кубок, грамоти та медалі за третє місце.

Далі була святкова поїздка в Лазурне та додому.

Команда дякує голові Гуменецької сільської ради І. Г. Абдулкадировій, начальнику відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради Л. О. Срібняк за сприяння в організації поїздки та численним вболівальникам, які протягом змагань активно підтримували команду.

Фото без опису (дивіться фотозвіт після статті)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано