A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Позачергове засідання сесії Гуменецької сільської ради

Дата: 20.04.2018 13:55
Кількість переглядів: 1237

20 квітня відбулося засідання тридцять третьої (позачергової) сесії Гуменецької сільської ради. На розгляд депутатів було винесено 35 питань.

Одними із перших, депутати розглянули питання надання згоди на приєднання Циківської територіальної громади Чемеровецького району до Гуменецької ОТГ. Враховуючи те, що питання приєднання Циківської сільської ради до Гуменецької обговорюється давно, його вирішення швидко знайшло підтримку у депутатському середовищі, в результаті чого прийнято позитивне рішення.

Більш складно обговорювалося Звернення Кам’янської сільської ради щодо надання згоди Гуменецькою сільською радою з метою внесення змін до перспективного планування району. З перспективою приєднання до вже існуючої Гуменецької ОТГ громада с.Кам’янки зібрала підписи і до депутатів на сесії звернувся Кам’янський сільський голова Юрій Волощук.

Разом з тим, у процесі обговорення до доповідача виникло багато запитань, адже попередньо сесія Кам’янської сільської ради вже зверталася з аналогічним зверненням, яке, до речі, було прийнято без громадського обговорення, до Слобідо-Кульчієвецької сільської ради. Долю прийнятого рішення сільський голова так і не пояснив.

В результаті голосування депутати відмовили Кам’янській сільській раді стосовно включення до перспективного плану територій у складі Гуменецької ОТГ.

Крім цього, на сесії розглянуто цілий ряд питань щодо бюджету, комунального майна, грошової оцінки земель, розпорядження землями сільської ради, тощо. Затверджено Положення та створено архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури Гуменецької сільської ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Шановні жителі Гуменецької об’єднаної територіальної громади! Запрошуємо Вас на відбірковий тур I вокального конкурсу-фестивалю «Голос громади»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано