Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Покликання бути лідером

Дата: 10.04.2018 09:21
Кількість переглядів: 1484

10 квітня 1998 року Абдулкадирова Інна Григорівна по результатах виборів отримала повноваження сільського голови Гуменецької сільської ради.

З тих пір уже 20 років очолює громаду. Живе з людьми і для людей. Щоденно опікується їх проблемами і потребами. Завдяки лідерським якостям, Інна Григорівна мудро і послідовно веде за собою людей по шляху розвитку і зміцнення громади. Гуменецька сільська рада завжди мала найпотужніший соціально-економічний потенціал не тільки у Кам’янець-Подільському районі, а й на Хмельниччині в цілому. В останні роки є лідером процесів децентралізації і прикладом для інших громад у плані залучення інвестицій та створення нових сучасних умов господарювання.

З нагоди 20-річного ювілею на посаді сільського голови щиро вітаємо Інну Григорівну і бажаємо міцного здоров’я, наснаги і нових успіхів у нелегкій праці на благо сільської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Відбувся І етап виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано