A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День дошкілля

Дата: 02.10.2017 12:48
Кількість переглядів: 5243

Урочисті заходи з нагоди свята у садочках с.Гуменці, с.Голосків, с.Вербка, с.Абрикосівка, с.Лисогірка, с-ща Сахкамінь

27 вересня Україна святкує День працівника дошкільної освіти. Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим.

З нагоди свята у Гуменецькому дошкільному навчальному закладі «Дивограй» було проведено урочистий захід «Місце де живуть дитячі усмішки», де було багато сказано теплих слів вдячності на адресу працівників садка.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Тиждень дошкілля в Голосківському ДНЗ "Берізка".

На виконання соціальних ініціатив Президента України з 25 вересня по 27 вересня 2017 року в Голосківському дошкільному навчальному закладі «Берізка» з метою привернення уваги батьківської громади до дитячого садка, підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу, підвищення психолого-педагогічного рівня батьків проводився Тиждень дошкілля. Кожного дня проводилися різноманітні розваги, цікаві конкурси, виставки та консультації.

«День творчості»

«Казка в гості до дітей завітала»

На свято «Дошкілля» завітали: староста села Є.І. Мандзюк, депутат сільської ради А.І. Бедик, батьки та громадськість села.

Тиждень Дошкілля промайнув швидко та радісно. Він запам’ятався дорослим і дітям Голосківського дошкільного навчального закладу «Берізка» веселими та яскравими подіями. Вихователі підготували для малят багато цікавих та незвичайних заходів, батьки мали змогу краще познайомитися з роботою дитячого садка з працею педагогів дошкільного навчального закладу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Професійно з’єднані долею,
Серце дітям своє віддаєм,
У дитинство, осяєне мрією,
Шляхом правильним усіх їх ведем.

Щороку свято присвячене Дню дошкілля стукає у двері дошкільних навчальних закладів. Щоб привітати усіх дошкільників, усіх працівників дошкільної освіти, 26 вересня 2017 року у Вербецькому дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок» було проведено щорічну церемонію нагородження «Кольорова долонька».

Кожен, хто прийшов на свято, відчув себе іменниником: вихованці усіх груп пройшлись святковою ходою з казковими героями – емблемами груп, а вихователі отримали нагороди у різних номінаціях. Дошкільники старшої групи «Капітошка», під час свята довели, що мають право носити горде звання старші дошкільники.

За традицією, на згадку залишиться дзвіночок, який подарували батьки вихованців.

Вихованці Вербецького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» мають професійних, талановитих, креативних, дорослих друзів – працівників закладу. Натомість, усі працівники закладу щодня мають можливість жити у дитячій країні Дитинство.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


27 вересня вихованці ДНЗ "Перлинка" с. Абрикосівка квітами та гарними віршиками й пісеньками вітали зі святом свого завідувача Петрик Галину Володимирівну, вихователя, повара та помічника вихователя.

Наші мама з татом,
І сестричка з братом,
І бабусі й дідусі –
Дитсадочок люблять всі!
Фото без опису Фото без опису

День дошкілля в Лисогірському ДНЗ "Перлинка"

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


29 вересня, в садочку с-ща Сахкамінь відбулося святкування дня працівників дошкільних установ.

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. В дошкіллі праця нелегка, у цій сфері діяльності не можна розбагатіти. Це зрозуміло і старшим педагогам і молодим спеціалістам, які щойно переступили поріг закладу. І щоб залишитися працювати у закладі на довгі роки – необхідне покликання, любов до дітей, до обраної справи. У нашому колективі кожний працівник закладу відповідально виконує завдання, які висуває сьогодення.

На свято були запрошені гості, ветерани праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку:
Трайчук Валентина Михайлівна, Ляховецька Антоніна Іванівна, Піскунова Раїса Іванівна.

З Днем дошкілля вітає Україна,
Усіх, хто світлом простеляє путь,
Для кого головне в житті – Дитина,
Її освіта і духовна суть.

Вже осінь стукає у віконце,
Кружляє листячко в танку.
І шле цілунок ніжне сонце
Для всіх, хто робить в дитсадку.

На честь професійного свята ДНЯ ДОШКІЛЛЯ Сахкамінський ДНЗ "МАЛЯТКО" презентував власні символи, а саме: ГЕРБ, ПРАПОР і ГІМН.
Кожному вихованцю було одягнено галстучок, кольору прапора та бейджик з гербом садочка.
В програмі свята вихованці старшої групи, шляхом одягання галстука та вчіплення бейджика, урочисто посвячували діток ясельної групи в повноправних членів родини нашого дитячого садка.

Колектив Сахкамінського ДНЗ "МАЛЯТКО" вітає завідуючу Трохимчук Світлану Петрівну з професійним святом ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

Таке покликання Вам долею дано
З любов'ю серце дітям віддавати
Цей шлях життєвий обрано давно,
Професія чудова – вихователь

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю Серце одиноке добром обігрій (День людей похилого віку)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано