A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

16 днів проти насильства

Дата: 07.12.2017 12:36
Кількість переглядів: 1386

заходи провели: КУ „Гуменецький ТЦСО”, бібліотекар с.Абрикосівка, бібліотекар с.Вербка, працівникии культури с.Слобідка-Гуменецька

КУ „Гуменецький ТЦСО”

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція „16 днів проти насильства”. Основними завданнями акції є привернення уваги громадськості до проблем щодо подолання насильства у сім’ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем, формування в свідомості усіх верств населення нетерпимого ставлення до насильства. 
В рамках проведення даної акції працівники відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю КУ „Гуменецький ТЦСО” на базі Гуменецького будинку культури провели лекційне заняття на тему «Насильство у родині – проблема XXI століття». Учасникам заходу роздано інформаційно-просвітницький матеріал, продемонстровано документальний фільм щодо насильства в сім’ї.

Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію „16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети.


с.Абрикосівка

Захід провела бібліотекар села Абрикосівка Савенко А.В. „16 днів проти насильства”

Мій улюблений світ –
Без насильства,
Де не має страждання й війни,
Де розквітла калина барвиста
І пісень не почуєш сумних.
Бо звільнивши наш світ без насильства
Можна сміло іти в майбутнє!


с.Вербка

„Насильство, як засіб здійснення злочину”

З 25 листопада по 10 грудня стартує Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства. В Вербецькій бібліотеці-філії КЗ „Гуменецька публічна бібліотека” проведено таку форму роботи, як відкритий мікрофон – коли бібліотекар, спілкуючись з різними категоріями населення шляхом питання-відповідь, допомогла розібратись в різних життєвих ситуаціях примусового впливу на когось, всупереч чиїхось бажань.


с.Слобідка-Гуменецька

7 грудня працівники культури с.Слобідка-Гуменецька Кодовбецька Я.Ю. та Сороката І.М. роздавали пам’ятку батькам до Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства” Основними завданнями акції є: привернення уваги громадськості до актуальних проблем жорстокого поводження з дітьми, проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім’ї.


Читати статтю Всесвітній день боротьби зі СНІДом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано