A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День спонтанного прояву доброти

Дата: 19.02.2018 10:27
Кількість переглядів: 1344

17 лютого – День спонтанного прояву доброти. Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов’язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети – незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.

Святкування Дня спонтанного прояву доброти в Україні поки що проводиться непомітно, оскільки про нього мало хто знає. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти по відношенню до всіх оточуючих. Справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей в тому числі і дітей.

В зв’язку з цим 16 лютого 2018 року працівники відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Гуменецький ТЦСО» Берник О.П. та Медвецька О.В. провели для учнів початкових класів Думанівського НВК виховну годину щодо спонтанного прояву доброти.

Дітям продемонстровано відеофільм та роздано інформаційно – просвітницький матеріал.

Залишатися добрим – це не слабкість, це велика сила, яка допомагає вижити, залишитися людиною і зберегти в собі найкращі і потрібні якості свого характеру.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати оголошення До уваги жителів сіл Залісся Друге та Дубинка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано